14 Ιουλ 2011

Ληστεία για ένα δολάριο με στόχο τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στις φυλακές

Άλλη μια είδηση από τον "καπιταλιστικό παράδεισο" των ΗΠΑ, την χώρα με τους 40.000.000 ανασφάλιστους και τους 45.000.000 σιτιζόμενων με κουπόνια.

Στη Γκαστόνια της Βόρειας Καρολίνας, ο 59χρονος James Verone, μπήκε σε τράπεζα άοπλος, για να ληστέψει 1 δολάριο, ώστε στην συνέχεια να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές.Ο 59χρονος Verone ο οποίος με την πρόσφατη απόλυσή του απο την Coca Cola, έχασε και το δικαίωμα στην ασφάλιση, αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας και αδυνατεί να πληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται.

Έτσι, πήγε σε υποκατάστημα της τράπεζας RBC και όταν έφτασε στο γκισέ, παρέδωσε στην ταμία το σημείωμα της ληστείας και την προειδοποίησε ότι απαιτούσε να του δοθεί άμεσα ένα δολάριο. Στη συνέχεια, περίμενε υπομονετικά να συλληφθεί για τη διάπραξη του αδικήματος. «Ξεκίνησα να απομακρύνομαι από την ταμία, ύστερα γύρισα πίσω και της είπα “Θα καθίσω στην καρέκλα εκεί περιμένοντας για την αστυνομία”», διευκρίνισε ο Verone. «Ναι. Πήγα γνωρίζοντας ότι θα καταλήξω πίσω από τα σίδερα».


Τώρα ελπίζει ότι θα καταδικαστεί σε τριετή φυλάκιση και χωρίς να πληρώνει τίποτα, θα έχει νοσοκομειακή περίθαλψη που θα του κόστιζε στην μητρόπολη του Καπιταλισμού, 27.000 δολάρια ετησίως.

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/va_-XLo1ECo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...