21 Αυγ 2011

Συνέντευξη με το συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού (από τη σελίδα του ΠΑΜΕ στο youTube)


3 σχόλια:

  1. Στα πλαίσια μιας καθαρά ρεβανσιστικής πολιτικής του πολιτικού προσωπικού της πλουτοκρατίας, εντάσσεται και η άγρια επίθεση στα ΒΑΕ.
    Είναι εντελώς υποκριτικές οι δικαιολογίες για εξορθολογισμό του χώρου - ο στόχος τους είναι να περικοπούν μισθοί, να μεγαλώσει ο χρόνος συνταξιοδότησης ολόκληρων ομάδων ανθρώπων.

    Οι αισχροί (όπως σωστά τους χαραχτήρισε ο πρόεδρος του Συνδικάτου) διαχωρισμοί που προωθεί η κυβέρνηση το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να σπείρουν ζιζάνια μεταξύ των εργαζομένων - στην πορεία κανένας δεν θα μείνει στο χώρο του Επισιτισμού - Τουρισμού στα ΒΑΕ.

    Δυστυχώς, οι μεγαλοκαρχαρίες του χώρου (μεγαλοξενοδόχοι - αλυσίδες καταστημάτων επισιτισμού κλπ.), έχουν βρει ευήκοον ους στην ξεπουλημένη κυβέρνηση της χώρας που προωθεί τα συμφέροντά τους.

    Αντί να βάλουν κι άλλα επαγγέλματα στα ΒΑΕ, προσπαθούν να βγάλουν τους ήδη υπάρχοντες. Τους ήδη υπάρχοντες που είναι πραγματικά τα επαγγέλματά τους βαριά και ανθυγιεινά και όχι τους άλλους ...

    Μοναδική απάντηση σ΄αυτή τη λαίλαπα, πραγματικά το Συνδικάτο, δεν έχει άλλη λύση παρά την ΑΠΕΡΓΙΑ.
    Ας ευχηθούμε ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Τίμιο Αγώνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου τη δίνει το αντιεπιστημονικό του πράγματος, που σου το πλασάρουν και ως επιστημονικά ορθό! Προβλέπεται, ας πούμε, μια ειδικότητα να συγκαταλέγεται στα βαρέα και μια άλλη να μη συγκαταλέγεται, παρότι οι δύο ειδικότητες μπορεί να δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο εργασίας. Δηλαδή το περιβάλλον εργασίας (που καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις συνθήκες εργασίας) στην ουσία δεν αποτελεί κριτήριο για ένταξη ή όχι στα βαρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το προχωρήσω και λίγο;
    -Με την εντατικοποίηση που υπάρχει,σχεδόν όλα τα επαγγέλματα βαρέα είναι πλέον. Οταν δούλευα σε super market, δεν θυμάμαι ούτε έναν/μία συνάδελφο πάνω από 28 χρονών, να μην είχε προβλήματα με μέση ,γόνατα, τένοντες κλπ.... Φυσικά για ένταξη στα ΒΑΕ, ούτε λόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...