20 Οκτ 2011

Στη μνήμη του νεκρού συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ #19ogr


Η χτεσινή και η σημερινή μέρα, οι μεγαλειώδεις αγώνες των εργαζομένων και του λαού, αφιερώνονται στο νεκρό της σημερινής μέρας, τον Δημήτρη Κοτσαρίδη, οικοδόμο με καρδιακά προβλήματα, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ.
Αφιερώνεται στους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέβηκαν σ' όλες τις πόλεις της Ελλάδας σε οργανωμένα και περιφρουρημένα μπλοκ κι έδειξαν τα δόντια τους στο κράτος.
Αφιερώνεται ως αποστομωτική απάντηση στην εντελώς χρεωκοπημένη αναρχοφασίστικη νοοτροπία ορισμένων υπερεπαναστατών που τελικά και χωρίς καμμιά περιστροφή, υπό τα παραδοσιακά σύμβολα του “αναρχισμού”, είναι το δεξί χέρι του συστήματος, κάνοντας όλως τυχαίως επίθεση εναντίον κανονικών διαδηλωτών του ΠΑΜΕ λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης στη βουλή προσπαθώντας να δημιουργήσουν φόβο και να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Οι σκοτεινές “αντιεξουσιαστικές” (διάβαζε: παρακρατικές) δυνάμεις, το σύγχρονο βαθύ κράτος, οι γνωστοί-άγνωστοι απέτυχαν παταγωδώς. Το οργανωμένο κίνημα και οι χιλιάδες κόσμου που συμπαρατάχτηκαν με εμπιστοσύνη μαζί του, τους εκμηδένισαν.

To σύγχρονο παρακράτος
Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ξεκαθάρισε απ' την αρχή ότι θα περικυκλώσει τη βουλή με σκοπό να δείξει τις δυνάμεις του, να δείξει την ικανότητά του να συσπειρώνει, να στείλει μήνυμα στο σύστημα με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Κάτω από τις απειλές για χρεοκοπία, κάτω απ' την τρομοκρατία του ΠΑΣΟΚ για την απόλυτη επερχόμενη καταστροφή, τον ωμό εκβιασμό προς το λαό, ο λαός απαντά με μαζικότατες συγκεντρώσεις. Οί δήθεν επαναστάτες της ανανδρίας, της κουκούλας και του μααλόξ, ήταν επόμενο να εμφανίσουν τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις χτες και σήμερα, ότι και καλά το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ “προστάτεψαν το σύστημα”. Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ προσπαθεί να αξιοποιήσει σε όφελος του οργανωμένου λαϊκού κινήματος όλες τις φάσεις της σημερινής συγκυρίας προκειμένου να συγκεντρωθούν δυνάμεις, να πειστεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου να αμφισβητήσει το σύστημα, να διεκδικήσει τη δική του εξουσία.
Παρόλο που φοράτε μάσκες “αγαπητοί” μπάχαλοι, οι μάσκες σας πέσανε. Επιβεβαιώσατε τον άθλιο ρόλο σας για το μαζικό κίνημα. Είστε οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες. Δεν θα καταφέρετε τίποτα. Τελειώσατε. Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα σας ξεφτίλισε.
Από τη χτεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση του ΠΑΜΕ στη Σαλονίκη

31 σχόλια:

  1. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ(ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
    ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

    ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ.

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΜΑΖΙΚΑ, ΤΑΞΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ!!!

    ΜΑΧΗ ΜΕΡΧΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενα ποιημα που ειχα γραψει πριν απο καιρο και το αφιερώνω στον νεκρο σύντροφο και σε ολους οσους εδωσαν το αιμα τους για την λαικη εξουσια τοσα χρονια αγωνα.

    « Η πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι ανεργία…
    Γένεση »
    Αδριάντας

    Αυγούστου 14, 2010 από poexania | Επεξεργασία

    Αδριάντας

    Μην τον λυπάσαι ετούτον, δεν είναι νεκρός, τείνει στο άπειρο!

    Πότισε το αίμα του το χώμα και η ψυχή του έγινε σπόρος και βλάστησε.

    Μην τον φοβάσαι και μην τον κλαίς, διάλεξε ο ίδιος τον τάφο του, μα διάλεξε μαζί και την πορεία της ζωής του.

    Όταν ξανά σε βγάλει ο δρόμος μετά απο χρόνια, που θα ναι δέντρο αειθαλές, σταμάτα λίγο και παρατήρησε το.

    θα δεις πουλιά να τσιμπολογάνε τα φρούτα του και να χουν φτιάξει φωλιές, κι αν σκάψεις θα βρείς σκουλήκια να οργώνουν τη γη κάτω απ τις ρίζες του και γύρω γύρω μέλισσες, θα κουβαλούν το νέκταρ στις κυψέλες τους για να το κάνουν μέλι.

    Μπορείς αν θές για λίγο να αποκοιμηθείς κάτω απ΄το πυκνό του φύλλωμα, να ονειρευτείς, και όταν ξυπνήσεις θα έχεις τον τρόπο να πλάσεις το δικό σου αδριάντα, όχι ενα άψυχο άγαλμα μα ενα δέντρο χιλιάδων ζωών.

    .

    Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά καλά δεν κρύωσε η σορός του άτυχου καρδιοπαθή και το κομματικό μάρκεντινγκ του Περισσού άρχισε να κατασκευάζει έναν ακόμη λαϊκό ήρωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα συμπεράσματα απ' τα σχόλια των διαφόρων και πάλι ανωνύμων - κουκουλοφόρων του διαδικτύου δηλαδή είναι ολοφάνερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ


    Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή και αναρχοφασιστοειδή που με μολότωφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι και ο θάνατος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Κοτζαρίδη Δημήτρη, 53 χρόνων, γραμματέα του Παραρτήματος Οικοδόμων του Βύρωνα. Ακόμα δεκάδες είναι οι τραυματίες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

    Το μίσος των κουκουλοφόρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η επιχείρηση τρομοκράτησης, συκοφάντησης και καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος πηγάζει από κρατικές δομές, από κέντρα και υπηρεσίες. Αυτό αποδείχνει η ιστορία, αυτό δείχνει και η σημερινή βάρβαρη και δολοφονική επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, αναρχοαυτόνομοι, φασιστοειδή ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το δικό της στόχο που οι δυνάμεις καταστολής, οι εκβιασμοί και οι απειλές της απέτυχαν, για να τρομοκρατήσουν το λαό για να σκύψει το κεφάλι. Αντικειμενικά προκύπτει ότι τα ίδια κέντρα εκτέλεσαν την προβοκατόρικη δολοφονική πυρπόληση της Μαρφίν τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010.

    Ο στόχος τους ήταν να διαλύσουν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ απέτυχε. Έτσι πρέπει να αποτύχουν τα σχέδια κυβέρνησης, μηχανισμών του συστήματος, των κομμάτων της πλουτοκρατίας που θέλουν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το εργατικό λαϊκό ποτάμι της αντεπίθεσης που βγήκε με τη 48ωρη απεργία στους δρόμους.

    Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τραυματίες, σε όλους όσοι υπερασπίστηκαν την εργατική λαϊκή διαδήλωση από τις προβοκατόρικες ομάδες. Καλεί το λαό να σηκώσει πιο αποφασιστικά το ανάστημά του. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, να συσπειρωθεί τώρα στα συνδικάτα, στο ΠΑΜΕ και τις άλλες ριζοσπαστικές οργανώσεις που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, την εξουσία μονοπωλίων. Αυτό είναι το αντίπαλο δέος των κομμάτων της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτή είναι η δύναμη του λαού να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, τη βία και την τρομοκρατία κάθε είδους μηχανισμού καταστολής. Ο λαός μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική και εξουσία.

    ΑΘΗΝΑ 20/10/2011

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω και 30 χρόνια που "γυρνάω" στον φοιτητικό και μετέπειτα στον εργασιακό χώρο, σήμερα συνειδητοποίησα ότι οι "αναρχικοί" μισούν περισσότερο τους κομμουνιστές παρά το αντίθετο!
    (τo "αναρχικοί" εντός εισαγωγικών γιατί μόνο αναρχικοί δεν είναι ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του καρδιοπαθη η καρδια το ελεγε 100000 φορες παραπανω απο εσας σκουληκαντερες!

    ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ!

    Καταλαβαίνω ποσο πονεσατε απο την μεγαλη μας κινητοποίηση, προσπαθηστε ομως να το ξεπερασετε, γιατι μονο τετοια θα βλεπετε απο εμας και απο τον λαο που θα διαλεγει να αγωνιστει μαζι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eιναι τραγικο οτι ενας ανθρωπος εσβησε σημερα αγωνιζομενος εναντια στο παρακρατος διεκδικωντας την αξιοπρεπεια της ζωης που μας στερουν σαν χωρα.
    Μονο με συνεχιση των αγωνων πρεπει να απαντησουμε για να δωσουμε ενα μαθημα σε καθε φασιστα, κατω απ ολες τις στολες και τα προσχηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δειτε προσεκτικά τις φωτογραφίες τραβηγμένες απο τον ίδιο φωτογράφο:

    http://tinyurl.com/6a6ggpw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο indymedia έχει δημοσιευθεί ανακοίνωση της ΑΚ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1344529

    Ευτυχώς τα μέλη της ΑΚ το λένε μόνοι τους:

    ""Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.
    Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.""


    Λέει δηλαδή:

    1) Το ΚΚΕ είχε περιφρούρηση και την έβαλε σε κίνηση
    2) Η περιφρούρηση του ΚΚΕ συνετρίβη "με το πρώτο μπαμ"
    3) Αλλά διεσώθη από την επέμβαση των ΜΑΤ.

    Άρα παραδέχονται ανοιχτά ότι δεν κατέβηκαν σήμερα στη διαδήλωση για να συγκρουστούν με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους αλλά με το ΚΚΕ!!!

    Το λένε μόνοι τους!!
    "Στο πρώτο μπαμ συνετρίβη", και μετά υποτίθεται πως "τα ΜΑΤ τη διέσωσαν".

    Έτσι για να βλέπετε μερικοί τι ρόλο παίζει ο καθένας σ' αυτή την ιστορία.


    ΥΓ: Υπογράμμισα μερικές λέξεις: "διεσώθη", "συνετρίβη"... Μα καλά, αναρχικοί/αντιεξουσιαστές και να γράφουν ανακοινώσεις σε καθαρεύουσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ... οι φωτογραφίες εχουν και metadata (exif) και φαίνεται η χρονική συνέχεια των γεγονότων.
    Δείτε τις τελευταίες τρεις φωτό!
    (thanks Τάκη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12 Μηνες εχει ο χρονος, τις 2 μερες που αποκλείσαμε την βουλή θελανε να κανουν την επανάσταση;

    Βρε για δεστε συμπτωση...

    Και αφου ειναι τοσο δυνατοι που μας σπανε με ενα μπαμ, γιατι δεν κανουν αλλο ενα μπαμ για να παρουν την εξσουσια;

    Πολλα αναπάντητα ερωτήματα:)

    Αλλα ο λαος βλέπει τι ρολο παιζει ο καθενας, βλεπει ποιος ειναι διπλα του στους χωρους δουλειας και ποιος τον πετροβολάει.

    Ο λαος διαλεξε ΠΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι "Α/Α" σήμερα τελειώσανε για 'μένα και για πολύ κόσμο. Τέρμα η αλλήλεγγύη καθίκια. Από 'δω και μπρός θα χαίρομαι με τον χαμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "12 Μηνες εχει ο χρονος, τις 2 μερες που αποκλείσαμε την βουλή θελανε να κανουν την επανάσταση;"

    Φυλαξατε σκοπια ηθελες να γραψεις,αλλα μπερδεψες την βουρτσα με την τσατσαρα.Φανηκε σημερα ποιοι ειναι τα δεκανικια της αστικης δημοκρατιας.

    11888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11888

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

    http://e-globbing.blogspot.com/2011/10/blog-post_1082.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την αλλη φορα να δανειστειτε στολες και ασπιδες απο τα φιλαρακια σας τα ΜΑΤ(τα σκληρα εργαζομενα παληκαρια) ,μη κατεβειτε μονο με κρανη και ροπαλα.

    http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/dite-pos-archise-i-machi-pame-koukouloforon-fotoreportaz.html

    Η αποστολη περιφρουρησης της βουλης απο τον μιζερο λαουτζικο εξετελεσθει.
    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=319503

    11888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να μη ξεχασω.Ο Πρετεντερης και ο Χατζηνικολαου σας εδωσαν τα ευσημα.Αλλο ενα επαναστατωσιμο στον αγωνα υπερ της εξουσιας.
    11888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημήτρης Κοτζαρίδης
    Οικοδόμος, 53 χρόνων, Γραμματέας του Παραρτήματος Οικοδόμων του Βύρωνα

    Παρακάτω μια από τις καταθέσεις ψυχής του:

    http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4201065

    Ας είναι σίγουροι όλοι, εμείς, οι κομμουνιστές, ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ !

    Και, για όσους βρήκαν πάλι την "ευκαιρία" να εξαπολύσουν το μίσος τους, τους βεβαιώνουμε ότι το μόνο που κάνουν είναι: ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΥΒΔΩΝΟΥΝ ...
    ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΥΒΔΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σύντροφοι χρειάζεται άμεσα μια διόρθωση στο κείμενο που αναρτήθηκε από το ΠΑΜΕ http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=2018
    όπου αναφέρεται ότι ο νεκρός σκοτώθηκε από την επίθεση των κουκουλοφόρων, πράγμα που δεν αναφέρει το γραφείο τύπου του κκε (και το χρησιμοποιούν ως αντικομμουνιστική προπαγάνδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή ...
    Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι και ο θάνατος ..."

    Αυτό αναφέρει επί λέξη η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, αγαπητέ Κώστας,
    πως λες ότι άλλο λέει το ΠΑΜΕ και άλλο το ΚΚΕ ;

    Απλή ανάγνωση χρειάζεται ...

    Μήπως επειδή λέει ότι οι "οργανωμένες ομάδες ... κλπ." και δεν λέει οι "κουκουλοφόροι';
    Έχει καμιά διαφορά ;

    Ας μην λέμε πράγματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγνώμη για τη βιαστική ανάγνωση έχεις δίκιο για την ανακοίνωση, αλλά ο άνθρωπος πήγε από ανακοπή καρδιάς μετά από εισπνοές των γνωστών δακρυγόνων ή κάνω λάθος;

    Δεν πρέπει να γίνει αναφορά σε αυτό; Εκτός κι αν έχεις πληροφόρηση ότι χτυπήθηκε από καδρόνι, πέτρα ή ότι άλλο.

    Η γυναίκα του καταδίκασε ευθέως την αστυνομία και το κράτος γι αυτό, έτσι τουλάχιστον διάβασα στο alfavita στο FB: https://www.facebook.com/pages/alfavita/158198254243043

    Νομίζω ότι τώρα είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Το ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι τραυματίες από την περιφρούρηση είναι γεγονός μετά την επίθεση των αναρχικών θες πες τους; παρακρατικούς; ασφαλίτες; το ίδιο μου κάνει ότι κι αν είναι, αλλά για τον θάνατο του Δημήτρη Κοτζαρίδη φταίει το κράτος του ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρα και πρέπει να γραφτεί στην ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα, Κώστας,
    αυτό ακριβώς λέει η ανακοίνωση του Γ.Τ. του ΚΚΕ - που βγήκε μετά ... η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, βγήκε νωρίς ... λέει επί λέξει:

    "... που με μολότωφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης ..."

    Πράγματι ο Σύντροφος πέθανε από την εισπνοή αερίων χημικών ...
    Ξέρεις η πρώτη ανακοίνωση του Νοσοκομείου περί άλλων τύρβαζε ...

    Πρόσεξε, από τα χημικά που έρριξαν οι ομάδες των "κουκουλοφόρων" ... όχι από δακρυγόνα της αστυνομίας !
    Πρόσεξε καλά αυτό το σημείο !

    Δεν ξέρω τι είπε η γυναίκα του ...
    Μην ξεχνάς ότι όταν χάνεις τον άνθρωπό σου ... ίσως πεις κάτι που δεν είναι σωστό ...
    Άσε θα δούμε.

    Τώρα για τα άλλα.
    Να κάνω ανάλυση όλη την ανακοίνωση πρέπει.
    Λέει παρακάτω η ανακοίνωση του κόμματος.

    "Το μίσος των κουκουλοφρόων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη ..."

    Τι ποιο καθαρό ;

    Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ.
    Διάβασε στο παρακάτω λινκ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανακοίνωση του ΚΚΕ.

    www.kne.gr

    λίγο πιο κάτω από την φωτό, έχει όλη την ανακοίνωση.
    Διάβασε την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν είχα ιδέα ότι είχαν τέτοια χημικά στα χέρια τους, και πάλι σορρυ αλλά νόμιζα ότι όταν λέμε για χημικά εννοούμε των ΜΑΤ.

    ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις και ελπίζω να μη πήρες στραβά την παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όχι, βέβαια, γιατί να πάρω στραβά την παρέμβαση;

    Απλά, όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει και μία φόρτιση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μια διευκρινηση. Δεν ηταν καρδιοπαθης ο συντροφος, οχι διεγνωσμενα τουλαχιστον. Ετσι οπως το αναφερεις φαινεται σα να πεθανε απο παθολογικα αιτια πραγμα τελειως λαθος. Οπως ειπε κι ο γιατρος του Ευαγγελισμου, ο Σιωρας, αν δε δεχοταν επιθεση με ασφυξιογονα δε θα πεθαινε, ακομη κι αν στην ιατροδικαστικη αποδειχτει οτι ειχε οντως αδυνατη καρδια.

    Ο συντροφος ηταν μπροσταρης στους αγωνες κι η καλυτερη τιμη που μπορει να του γινει ειναι να φροντισουμε εμεις να τον αντικαταστησουν στι κινημα χιλιαδες αλλοι.

    Κατα τα αλλα ηταν τρομερο μαθημα η χτεσινη συγκεντρωση ειδικα για οσους βρεθηκαν διπλα μας. Ατσαλωμα πραγματικο. Κουβεντα με ολο το λαο, να μην αφησουμε κανεναν απο οσους συζηταμε, που δε θα βγαλει τα αναγκαια συμπερασματα.

    Ειδικα για την ανανδρη επιθεση του (παρα)κρατους εναντιον του ταξικου κινηματος. Κινηση πανικου απο ενα πολιτικο συστημα που βλεπει εντρομο να ορθωνεται απεναντι του ο λαος, οχι με μουτζες αλλα οργανωμενος. Οσο η παλη οξυνεται τοσο ξεσκεπαζονται και θα χρησιμοποιουν τετοια μεσα. Εχουν γνωση οι φυλακες ομως και μη νομιζουν οτι θα παμε ακλαφτοι.

    Ξεβρακωμα επισης και για την πλειοψηφια των αριστεροχαρουμενων που δε μπορουν να κρυψουν το μισος τους για το ΚΚΕ. Καθε καλοπροεραιτος αγωνιστης πρεπει τωρα να βγαλει τα συμπερασματα του για το ρολο των διαφορων ομαδων.

    Ετσι καποιες σκορπιες σκεψεις γιατι κι ο χρονος ειναι ελαχιστος.

    gogos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και μια συμπληρωση. Τα αερια επεσαν πανω του απο τους κουκουλοφορους. Αυτο γιατι γινεται μια προσπαθεια απο τη μερια τους στα διαφορα σαϊτ να φανει οτι τα συγκεκριμενα τα πεταξε η αστυνομια. Δεν ηταν λοιπον το επισημο κρατος αλλα το παιδι του, το παρακρατος, υπευθυνο αυτη τη φορα για το εγκλημα.
    gogos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στον Ευαγγελισμό τι έγινε μετά?
    Κάποιοι τις φαγανε απο τους τραυματίες.
    Τι συνέβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φωτία και τσεκούρι στους προβοκάτορες κουκουλοφόρους. Κόκκινη τρομοκρατία στην μαύρη τρομοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σταυρος Τ.: Θα μου επιτρέψεις ...

    Δεν συμπεριφέρονται έτσι οι Κομμουνιστές.
    Η απάντηση μας είναι η ενίσχυση του Αγώνα, μεγαλύτερη επαγρύπνιση, ατσάλωμα και μεγαλύτερο πείσμα για την αλλαγή τάξης στην εξουσία.

    Φωτιές και ... τσεκούρια ... θα τα ψάξεις αλλού !
    Όχι σε μας ...

    Κατανοητό ;
    Παρεχτός και ... προβοκάρεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακου φίλε μου δεν προβοκάρω καθόλου.Αν πιστευεις ότι θα αλλάξει ταξη στην εξουσία μόνο με διαδηλώσεις και πορείες μάλλον κάνεις λάθος. Δεν υπαρχεί κανένα παράδειγμα στην ιστορία που καποιος πέτυχε κάτι τέτοιο. Αντίθετα μόνο δια πύρος και σιδήρου υπήρξαν τέτοιες αλλαγές παντού στον κόσμο. Αν δεν τολμήσουμε να τα βάλουμε με αυτούς τους δολοφόνους, ώστε να μην τολμούν να μην μας δολοφονούν και να καίνε τα γραφεία μας. Μην ξεχνάς ότι έχουμε πόλεμο και οι πρώτες απώλείες είναι γεγονός ειτε μας αρέσει είτε όχι. Στον πόλεμο κάλο είναι να γράφεις στα blog αλλα καλύτερα είναι να πολεμάς. Καλό είναι να είσαι ήρώας του πληκτρολογίου και του μελανοδοχείου, αλλα πολύ καλύτερό είναι να είσαι ήρωας του πεδίου.
    Πολύ φοβάμαι ότι οι επιθέσεις σαν την προχθεσινή θα συνέχισθούν όσο η ταξική πάλη οξύνετε. Οι καιροί αλλαζούν ταχέος και θα πρέπει να είμαστε σε θέση να προστατέψουμε τους ανθρώπους μας αποτελεσματικά ώστε να μην χρείαστει να τραγουδούμε το "επεσάτε θύματα αδέρφια εσείς".

    Η αστική τάξη προπαγανδίζει διαμέσου των πληρωμένων κονδυλοφόρων της ( Τέλλογλου,Μαλουχος) μια ιδίοτυπη δικτατορία με αναστολή ορισμένων διαταξεων του συντάγματος. Αν ο μην γένιτο γίνει κάτι τέτοιο πως θα το αντιμετωπίσουμε?
    Μην ξέχνας ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια εξεγέρσεων και επαναστάσεων. Δεν το πίστεύω μόνο εγώ αλλά και το Κομμα, το έχει πει δημοσίως άλλωστε και η Γ.Γ. Τώρα αν πιστευείς ότι αυτές θα είναι πορτοκαλί, ροζ, πολύχρωμες όπως αυτές σε Ουκρανία, Γεωργία κλπ,μάλλον κάνεις λάθος. Η ηγεσία του ΚΚΕ το γνωρίζει καλα αυτό και προσπαθεί είναι η αλήθεια να προετοιμάσει τα μέλη καιτους υποστηρικτες του Κομματος με έμμεσους τρόπους. Η στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα ωστόσο πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, καιόταν φτάσει η εμπροσθοφυλακή της εργατίκης τάξης θα πρέπεινα είναι έτοιμη ώστε να μπορέσει να στάθει στο ύψος των περιστάσεων.

    Τώρα όσον αφορά τη φωτία καιτο τσεκούρι, είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα βρω στο κατα τα άλλα εξαιρετικό blog σας, αλλα στα γραπτα και στις πράξείς των Μάρξ,Λένιν, Στάλιν, Μαό,Κάστρο, Τσε, Βελουχιώτη, Ζαχαριάδη, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, και διάχυτο και εκφρασμένο με έμμεσους τρόπους για ευνόητους λόγους στο πρόγραμμα του σημερινού ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...