20 Οκτ 2011

Λαϊκή Αντεπίθεση

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Να γίνει σήμερα μυριόστομη η εργατική - λαϊκή αντεπίθεση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος

«Το ΚΚΕ χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή στην απεργία και τα εργατικά λαϊκά ποτάμια που πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας και όλες τις μεγάλες πόλεις. Η εργατική τάξη και ο λαός έδωσαν αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνηση και τους συμμάχους της. Κατέδειξαν ότι δεν ανέχονται άλλο τα βάρβαρα μέτρα - θυσίες για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και έδειξαν μόνο ένα μέρος της τεράστιας δύναμής τους.

Η εργατική - λαϊκή αντεπίθεση πρέπει να συνεχιστεί και να γίνει αύριο μυριόστομη, με επίκεντρο την περικύκλωση της Βουλής που καλεί το ΠΑΜΕ. Κανένας εργαζόμενος, κανένας νέος δεν πρέπει να φοβηθεί τα γνωστά επεισόδια που οργανώθηκαν από ομάδες και κέντρα που εργάζονται για τον εκφοβισμό και την καταστολή του εργατικού κινήματος. Ακόμα πιο δυνατά, μαζικά, οργανωμένα να ακουστεί: Κάτω το βάρβαρο πολυνομοσχέδιο.

Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Ταξική οργάνωση - λαϊκή συμμαχία αντεπίθεσης για λαϊκή εξουσία, με αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...