7 Ιουν 2012

Τραμπουκισμοί

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της χρυσής αυγής:

 

” Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της “χρυσής αυγής” ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ  Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η “χρυσή αυγή” εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.

 

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη “χρυσή αυγή” πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ “.

 

Εμείς τι να πούμε …

 

Όσοι νομίζαν (και τους ψήφισαν γι αυτό) ότι θα "δέρναν" τα λαμόγια, τους κλέφτες  κι αυτούς που μας έφεραν σ΄αυτή την κατάσταση, ας δουν επιτέλους την αλήθεια.

 

Η “χρυσή αυγή” ένα το μακρύ χέρι του καπιταλιστικού συστήματος, του οποίου μοναδικός αντίπαλος είναι ο Ταξικός αντίπαλος, οι κομμουνιστές, το ΚΚΕ.

 

2 σχόλια:

  1. Για λίγες στιγμές βάλε τον εαυτό σου στη θέση του Κασιδιάρη!
    (απαραιτήτως να κρατάς τη μύτη σου)

    Κλασσικά, έχεις διαβάσει το Mein Kampf, αφού σαν έφηβος έχεις εντρυφήσει στη σειρά των τευχών της “Αντεπίθεσης” και της “Χρυσής Αυγής”.
    Ιστορία έχεις ψιλοδιαβάσει κάτι παραπάνω από την ιστορία του Γυμνασίου (το λίγο που έχεις μην το κάψεις κιόλας!) και έχεις δει ντοκυμαντέρ για τον Β’ΠΠ.

    Πες μου τώρα, τι βλέπεις στο πρόσωπο της Κανέλλη, της Παπαρήγα, του Μαΐλη, του Μεντρέκα, τι νιώθεις όταν το ΠΑΜΕ μαζεύει κόσμο σε συλλαλητήρια;

    Δεν βλέπεις τον Κόκκινο Στρατό να περνάει τον Όντερ, κατευθυνόμενος στο Βερολίνο, λίγο πιο μετά κάποιον στρατιώτη του να μπήγει μια κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ, τον Führer να αυτοκτονεί στο μπούνκερ;

    Τώρα ξύπνα και πάρε βαθιά ανάσα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. spiral architect: ... και κάνε σημαία σου και τρόπο ζωής σου το τεράστιο σύνθημα:

    - Ποτέ πια φασισμός ...

    Δεν είναι παρά το μαστίγιο του καπιταλιστικού συστήματος. Όταν η αστική τάξη δεν μπορεί να καταστείλει με τους κρατικούς μηχανισμούς της το Λαϊκό Κίνημα, χρησιμοποιεί άλλους, παρακρατικούς μηχανισμούς.

    Οι δημόσιοι ξυλοδαρμοί και τραμπουκισμοί δεν είναι παρά μια πρόβα τζενεράλε.
    Ο λαός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...