9 Ιουν 2012

Για να έχουμε ψηλά το κεφάλι ...

Λάκης   Χαλκιάς
«Σήμερα οι στιγμές που ζούμε όλοι μας είναι από τις πιο κρίσιμες και πιο σκληρές που έχει περάσει ο τόπος μας ποτέ άλλοτε. Γι' αυτό θεωρώ χρέος μου να πω γιατί θα ψηφίσω το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Το ΚΚΕ σήμερα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις και εγγυήσεις, εδώ που μας έφτασαν οι εκάστοτε κυβερνώντες, πολιτικοί ταγοί του κεφαλαίου και των πολυεθνικών.

Ο ελληνικός λαός έχει περάσει από διάφορα στάδια στη ζωή του και δοκιμάσθηκε σκληρά, άντεξε και θα συνεχίσει γιατί ο λαϊκός πολιτισμός του, η κουλτούρα του, η ιστορική του πορεία, οι παραδόσεις του, δεν θα τον εγκαταλείψουν, ούτε και θα τον προδώσουν και σήμερα. Τώρα μάλιστα που το απάνθρωπο "ευρωπαϊκό όραμα" της ΕΕ για την "Ευρώπη των λαών" που μας πούλαγαν ξεμασκαρεύτηκε!!! Μας τελείωσε !!!

Την Ευρώπη του εργασιακού Μεσαίωνα θέλουν να φτιάξουν, του πολυεθνικών κεφαλαίων, και της χειρότερης έκφρασής τους, του φασισμού και του ναζισμού.

Η αντεπίθεση τώρα της εργατικής τάξης για έναν κόσμο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ είναι πια μονόδρομος, η ευθύνη του ΚΚΕ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ακόμα πιο μεγάλη, όπως όμως και η ευθύνη του κόσμου, του λαού, να του δώσουν την ανάλογη δύναμη με την ψήφο τους.

Τελευταία μας δυνατότητα, για να έχουμε ψηλά το κεφάλι, είναι το δυνάμωμα του ΚΚΕ με την ψήφο μας και με την παρουσία μας, στις τάξεις του εργατικού κινήματος, γιατί όπως αποδείχτηκε, χωρίς διεκδικήσεις, αγώνες και θυσίες ποτέ, πουθενά, τίποτε δεν χαρίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...