13 Ιουλ 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Πηγή έμπνευσης για το..Aμερικανικό κίνημα!



Kαι μονο ο τιτλος της ..Αυγης λεει πολλα, ενω το αρθρο αναφερει:

''Την ολόθερμη αλληλεγγύη της στους αγώνες του ελληνικού λαού κατά των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών εξέφρασε αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Οργάνωσης Campaign for Peace and Democracy (Εκστρατεία για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία), αποτελούμενη από τους συνδιευθυντές της Οργάνωσης Τζοάν Λάντυ και Τόμας Χάρρισον, στη συνάντηση που είχε χθες με τον γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημ. Βίτσα και τον Π. Τριγάζη, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιπροσωπεία μάλιστα δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις κοινωνικές αντιστάσεις που αναπτύσσονται στην Ελλάδα, αλλά και από τη νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, υποστηρίζοντας ότι "αποτελεί πηγή έμπνευσης και για το αμερικανικό κίνημα". Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναλυτική συζήτηση και για τη διεθνή κατάσταση, με τον Δημ. Βίτσα να υπογραμμίζει την κατηγορηματική αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε μια επέμβαση τύπου Λιβύης στη Συρία, καθώς και σ' ένα νέο πόλεμο στη Μ. Ανατολή με πρόσχημα το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν''. 


Tι ..παραπανω να πουμε εμεις; 
(Aντε και σ αλλες ..διακρισεις, με υγεια!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...