15 Αυγ 2012

(Ζήσε ..Μάη μου να φάς τριφύλλι!)




Μπορει ως λαος να απελπιζομαστε με οσα συμβαινoυν στο τοπο μας. Ευτυχως, ομως, υπαρχουν.... "μήνυματα ελπίδας" (!!) για την υπέρβαση της κρίσης, σαν κι …αυτο που απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά το τελος της λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Άρτα. 

Είχε προηγηθεί μικρής έκτασης επεισόδιο όταν κατά την άφιξή του στην εκκλησία τον αποδοκίμασε ένας συνταξιούχος συνταξιούχος πυροσβέστης. 
Μάλιστα, οι άνδρες της Αστυνομίας χρειάστηκε να απομακρύνουν τον συνταξιουχο από το σημείο. Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε γρήγορα οπως διαβαζουμε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν αντέδρασε καθόλου στην αποδοκιμασία, (γιατι αραγε;) παρακολούθησε κανονικά τη λειτουργία.

Χαρακτηριστικα  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, δηλωσε οτι:

«Είναι μια μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας. Είναι μια ημέρα πίστης και ελπίδας ότι ενωμένοι όλοι μας θα ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση και θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό». (!!)

Με τετοια λογια ...αντεχει κι αλλες ΤΟΣΕΣ θυσιες, ο ..τιμημενος λαος! Με τα...ευχολογια, μας ''κρατουν'' ακομα..Για ποσο, ομως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...