20 Σεπ 2012

«Αίας» & «Αύρες» νερού/«Για να διασφαλιστεί η υγεία, η περιουσία & η ζωή των Ελλήνων»!!




Τόνοι νερού περιμενουν τους διαδηλωτες απο δω και περα αφου σύμφωνα με το «Εθνος» η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να εφοδιάσει το στόλο της με τέσσερις καινούργιες υδροφόρες που εκτοξεύουν νερό, τις «αύρες» νερού, όπως λέγονται, οι οποίες θα πλαισιώσουν τον γνωστό «Αίαντα» που αγοράστηκε το 2004 (και δεν εχει να κανει τιποτα με τη γνωστη τραγωδια του Σοφοκλη, αλλα με τη ...τραγωδια των νεοφιλελευθερων κυβερνησεων της χωρας μας!!)

Ο υπ. Προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας επισκεπτομενος το κτίριο της ΓΑΔΑ, δηλωσε οτι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε μέσο για να διασφαλιστούν η υγεία, η περιουσία και η ζωή των Ελλήνων.
 
Η ΕΛ.ΑΣ δεν θα κάνει πλέον χρήση χημικών.

Εμεις παντως απαντουμε ετσι:


4 σχόλια:

  1. Oτι και να εφοδιαστούν συντροφοι δεν θα φτάνει σε λίγο!
    Η οργή του κόσμου μεγαλώνει οταν ξερει οτι θα μπει βαθύτερα το μαχαιρι σε μισθούς, συντάξεις, Υγεία,Πρόνοια και Παιδεία. Οταν καταργειται το 8ωρο, οταν δουλευουμε για 13 ώρες τη μέρα,
    6 μέρες, χωρίς υπερωρίες, οταν μειωνονται οι εργοδοτικες εισφορες στα ταμεία, οταν θα παιρνει κανεις σύνταξη στα 70, οταν, οταν! Απεργια και παλι απεργια!


    Νο pasaran

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, την απάντηση θα την δώσον οι εργάτες στις 26 Σεπτέμβρη !

    Με τις Ταξικές Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε, Νtina & faro

    Hδη ο κοσμος αρχισε να αντιδρα παντου εναντια στα μετρα λιτοτητας για τους πολλους και τα προνομια για τους λιγους! Οσοι αισθανονται οτι δεν αντεχουν αλλο την κοροιδια, τη διαφθορα, τα χαρατσια, τον ανερχομενο φασισμο και την καταργηση των δικαιωματων τους, ας ακολουθησουν!

    Νο pasaran!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...