22 Σεπ 2012

Κρατική τηλεόραση και ... ακρίβεια !

Ας όψεται η ... ακρίβεια !

Γιατί, αλλιώς, δεν θα αντέχαμε, θα την σπάζαμε την ρημάδα την τιβί !

 

Κυρίως, αν κάνουμε το λάθος και παρακολουθούμε το κρατικό κανάλι.

 

Που, τον τελευταίο καιρό, το νεοδημοκρατικό δίδυμο, που έχει καταλάβει  – κατσικωθεί σε τμήμα της πρωινής ζώνης, πασχίζει ντε και καλά να μας πείσει για μια άλλη πραγματικότητα από αυτήν που υφίσταται !

 

Προσπαθεί ντε και καλά να μας πείσει ότι η τρικομματική κυβέρνηση του νέου μαύρου μετώπου Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, στην κυριολεξία … διώκεται από την Τρόϊκα !!!

 

Για όλα φταίει η … Τρόϊκα !

 

Τι να κάνει η … καϋμένη μας η κυβέρνηση !

 

Και ως … κερασάκι στην αποπροσανατολιστική τούρτα του κρατικού καναλιού, έχουμε και μια ανεκδιήγητη Πυργιώτη (αλήθεια την πληρώνουμε και αυτήν ;), που για να κάνει πιο πειστική την παρέμβασή της, με βαρύγδουπο τρόπο, αναφέρεται σε ένα κάποιο “πολιτικό κονσένσους” (σου λέει η κ. Πυργιώτη μας, ποιος έλληνας θα καταλάβει αυτήν την … μακακία, αυτήν την αρλούμπα, ας την πετάξω να δείξω ότι ξέρω τι λέω – τρομάρα σου κ. Πυργιώτη μας), για να βεβαιώσει τον κόσμο ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα, αλλά είναι και αναγκαία (τρίχες κατσαρές δηλαδή, αλλά ας όψεται η ευπιστία του κόσμου) !!!

 

Και για … καπάκι, εξακοντίζει την … ρουκέτα  ότι η χώρα έχει «τρο-μα-κτι-κό» (δική της η λέξη και ο συλλαβισμός) πρόβλημα με τους μεσαίους που φοροδιαφεύγουν !

 

Επαυξάνει δίπλα της ένας κύριος με ψαρά μαλλιά, αποκαλύπτοντας πως το πρόβλημα είναι ότι οι μεσαίοι είναι πολλοί, δεν είναι οι λίγοι της Εκάλης που τους πιάνεις εύκολα (έτσι ακριβώς το είπε) και γι’ αυτό πάει κατά διαόλου το κρατικό ταμείο.

 

Μάλιστα !
Δεν φταίνε οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές που δεν πληρώνουν χρόνια τώρα φράγκο φόρους …
Δεν φταίει το μεγάλο κεφάλαιο …
Όοοοοχι !
Αυτοί αποτελούν τους … ευεργέτες της χώρας !
Φταίει η … μεσαία τάξη !

 

Όχι δεν σπας την τηλεόραση, την έχεις πληρώσει πολύ ακριβά …

 

5 σχόλια:

  1. Faro

    Το ότι φταίει, φταίει. Ακούνε της μπούρδες της τηλεόρασης και τις χάφτουν, το ένα τρίτο έγιναν φασίστες, τους ψηφίζουν ξανά και ξανά, πάει να πει..τα θέλει ο κώλος τους...ουφ αμαν πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Τι να πεις, ειναι και δυσκολο να πεσει η τιβη εντελως ..τυχαια, απο το μπαλκονι τη στιγμη που περναει καποιο...σημαινον προσωπο! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Elva: Είναι σχεδόν ... αδύνατον κάτι τέτοιο !

      Χάθηκαν οι ... ντομάτες ;

      Α, τώρα που είπα ντομάτες ... πάει που λες προχθές στο μπακάλι ένας γνωστός μου να πάρει ντομάτες και τι του λέει ο μπακάλης ;;;

      - Για ... ποιον τις θες ;;;

      Διαγραφή
    2. Ahaaa :))) Εγώ δεν χαραμίζω γι αυτούς ούτε μία ντομάτα, και αυτές μετρημένες τις πέρνω όπως και όλα τα τρόφιμα και όχι τώρα με την "κρίση" αλλά εδώ και χρόνια.

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...