10 Σεπ 2012

Ξεχωριστές συγκεντρώσεις ΠΑΜΕ - ΣΥΡΙΖΑ

Το άθρρο αυτό, γράφεται με αφορμή την παρακάτω "αθώα" ερώτηση του γνωστού δημοσιογράφου - δημοσιολόγου  - κριτή των πάντων Ν. Χατζηνικολάου, προς την Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στον Real fm :

" Την ίδια στιγμή που μιλάτε για γενική απεργία και ουσιαστικά για συστράτευση όλων των δυνάμεων της εργασίας, την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση εμφανίζεται διχασμένη. Στη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα άλλη κινητοποίηση έκανε το ΚΚΕ, άλλη κινητοποίηση έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορείτε να τα βρείτε ούτε στο να διαδηλώσετε παρέα ".

 
Φυσικά, το θέμα αυτό (της "ενότητας") έχει τεθεί άπειρες φορές και άλλες τόσες απαντήθηκε με τρόπο καθαρό και σαφή, όπως και αυτή τη φορά το ίδιο έκανε η σ. Αλέκα, όμως από ό,τι φαίνεται το ... σίριαλ αυτό θα συνεχίζεται.

Ας μου επιτραπεί να παραθέσω παρακάτω μια Ανακοίνωση - Καταγγελία της Τοπικής Γραμματείας Έβρου του ΠΑΜΕ, που δίνει την πρέπουσα απάντηση στους κάθε λογείς Χατζηνικολάου !


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Έβρου κλαψουρίζει για τα μέτρα αρνείται όμως να ψηφίσει ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ



ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  Ν. ΕΒΡΟΥ
Ελ. Φιλιππίδη 27 Αλεξ/πολη – τηλ. 6937401649


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

" Οι εκλεγμένες δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Έβρου κατέθεσαν στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 5.9.2012 πρόταση για να παρθεί απόφαση από το Δ.Σ. του ΕΚΕ για απεργιακή κινητοποίηση. Για άλλη μια φορά η πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου αρνήθηκε να πάρει απόφαση για γενική απεργία αναμένοντας τις αποφάσεις της ΓΣΕΕ.

Φάνηκε για άλλη μια φορά ότι παρά τις όποιες αγωνιστικές κορόνες, ο ρόλος τους όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι να οργανώνουν αγώνες και συγκρούονται με τις αντιλαϊκές πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης αλλά να απαξιώνουν τους αγώνες των εργαζομένων και να παζαρεύουν όσες κατακτήσεις έχουν απομείνει στα τραπέζια του «κοινωνικού διαλόγου».


Το ΠΑΜΕ καλεί τα Σωματεία, τους εργαζόμενους να κάνουν τη Γενική Απεργία υπόθεση δική τους. Να παρθούν αποφάσεις μέσα από Γενικές συνελεύσεις, να αναπτύξουν πλούσια δράση μέσα στους χώρους δουλειάς για να βάλουμε φρένο στη βαρβαρότητα, να μην αφήσουμε μια χούφτα μονοπώλια να χαντακώσουν τη ζωή μας και να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας."

Πηγή: http://kkeorganosiorestiadas.blogspot.gr/


Κύριε Χατζηνικολάου
και λοιποί που χύνεται κροκοδείλια δάκρυα για την ενότητα της Αριστεράς


- Με αυτούς να πάει το ΠΑΜΕ ;
- Με τους ξεπουλημένους να πορευτεί το ΚΚΕ ;

 
Ή δεν το ξέρετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και η ΔΗΜΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) χρόνια τώρα πορεύονται και συστρατεύονται μαζί με τις ξεπουλημένες ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΓΣΕΕ;


Δεν το σταματάτε αυτό το παραμύθι της δήθεν ενότητας ;
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν θέλουμε όλοι το ίδιο !
Αυτοί θέλουν απλά να διαχειριστούν τον καπιταλισμό (που και εσύ Χατζηνικολάου και όλοι σας ορκίζεστε πίστη) και εμείς (το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ) θέλουμε να τον ανατρέψουμε και στη θέση του να Οικοδομήσουμε τον Σοσιαλισμό  - Κομμουνισμό !

Τώρα, το κατάλαβες ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...