11 Σεπ 2012

Mπλόκο του Π.Α.Μ.Ε στο υπ. Εργασιας!




60 μέλη του ΠΑΜΕ απεκλεισαν την είσοδο του υπουργείου Εργασιας σημερα το μεσημέρι στην οδό Σταδίου και δεν επιτρέπoυν την είσοδο στην Τρόικα, όπου στις 13.00 ηταν προγραμματισμένη η συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό. 


Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι:

"Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ βρίσκονται μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) καταδικάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, που επιδιώκουν την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, του 8ωρου, τις 73 ώρες δουλειά και το νέο χτύπημα στο ασφαλιστικό, που οδηγεί στη σύνταξη στα 70."

Η ατζέντα της Τρόικας: Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης και παρέμβαση στον κατώτατο μισθό είναι στην ατζέντα των Τροικανών. Ταυτόχρονα η Τρόικα θέτει και άλλες τρεις παραμέτρους.

1) Μείωση του χρόνου προειδοποίησης για απόλυση από τους έξι μήνες στους τρεις ( προβλέπεται αποζημίωση 50%)

2) Ενίσχυση του διευθυντικού δικαιώματος στον καθορισμό των ωρών εργασίας.

3) Αύξηση των ημερών εργασίας από 5 σε 6.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...