17 Οκτ 2012

Η πολύ..«αντίσταση» βλάπτει!


Ειναι η εντυπωση μου, ή τελευταια ο...κυβερνητικος συρφετος αλληλοσυγχαιρονται χτυπωντας ο ενας τον αλλο στη πλατη, με νοημα; 

Τις αλλες ακουσαμε τους Πάγκαλο και Τσούκαλη (ναι, εχει και η ..ΔΗΜΑΡ φωνη, αχρείαστη να ναι !) προτεινοντας να τεθει εκτος νομου η ΧΑ.

Πολυ ωραια η προταση τους, δε λεω, αλλα γιατι...προτεινουν κατι τετοιο τωρα και γιατι περιμεναν μεχρι σημερα
Μηπως επειδη τωρα αρχιζουν να διαισθανονται τη δικη τους πτωση και ανησυχουν για το οτι η ισως η...Χ.Α καρπωθει τα δικα τους ποσοστα και βρεθουν ετσι πολλοι απο αυτους...ανεργοι; 
Μηπως επιδιωκουν μεσω της καταδικης της..ΧΑ να ξεπλυθουν οσα κομματα εχουν κανει..ανομήματα, που δεν τα λες και λιγα; Δεν εξηγειται αλλιως αυτη η..οψιμη ανησυχια.

Κομματα οπως το ΠΑΣΟΚ επιμενουν μαλιστα «να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα για να επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα» (!!) αλλα και η ΝΔ επισης που..χαρις στη παρεμβαση του...λεβεντη αρχηγου της,....«λυγισε η τροικα και γλυτωσε η κυβερνηση τη κριση», (!) κοιταζουν πως θα γλυτωσουν τις θεσεις τους και πως θα πεταξουν απο πανω τους τις ευθυνες, σαν ενα βρωμικο χαρτι που ο αερας εφερε πανω τους και κινδυνευει να τους λερωσει το...Αrmani!

Mε λιγα λογια η δημοφιλης χωροφυλακιστικη τακτικη «good cop, bad cop» συνεχιζει να παιζεται και εκτος οθονης, στη πραγματικη ζωη, εκει οπου οι σκληροι του Χολυγουντ φαινονται....αρνακια μπροστα στις απαιτησεις της τροικας, τις οποιες, ομως, καταφερε, οπως, διαβαζουμε, να...λυγισει ο..Αντουαν!

«Η Τρόικα, σε αυτό το σημείο, έφτασε μάλιστα να απειλήσει ότι αποχωρεί και θα επιστρέψει όταν τα βρουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Την απειλή αυτή μετέφερε ο Γιάννης Στουρνάρας στον Πρωθυπουργό, ο οποίος θα αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να πάει στην Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια του και με τις διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο».


Γιατι, βεβαια, δεν θελουμε να μας φυγουν...«τα παιδια» της τροικας...στεναχωρημενα, οπως απειλητικα διαμηνυσε ο Τομσεν: Θα γυρίσουμε όταν τα βρουν οι πολιτικοί αρχηγοί και εμεις τρεχουμε να τους φερουμε πισω, μη τυχον και πουνε οτι τους ...γραψαμε και γινουμε ρεζιλι στα Ευρωπαικα σαλονια, εκει οπου οι μισθοι Βουλγαριας και η μιζερια ακουγονται ως εφικτοι οροι ζωης, οταν ειναι για αλλους, οχι ομως και για τον καθε...Τομσεν!

Στο μεταξυ η επισημη ανεργία συμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή ηταν στα 25,1% τον Ιούλιο που μας περασε, ενω η ΓΣΕΕ και η πραγματικοτητα δειχνουν οτι ξεπερνα το 30%, κατι που εμπρακτα αποδεικνυει οτι οι πολιτικες που εφαρμοζουν οι ξενοι και οι ντοπιοι οσφυοκαμπτες αρχοντες μας εχουν σκοπο να αφανισουν τους εργαζομενους, οταν 1 στους 4 ειναι ανεργος, ενω στους νέους 1 στους 2 είναι άνεργος…και που εισαι ακομη;

Αντε αυριο για Απεργια, να συνελθουμε, γιατι κοντευουμε να ..πεθανουμε στη πεινα, απ τη πολυ...«αντίσταση στη τρόικα»!


6 σχόλια:

  1. Ο ίδιος είπε οτι «Η Ελλάδα θα γίνει το success story της Ευρώπης» και συνεχίζει ακάθεκτος να λέει τέτοια.
    Θα πάρουν τα 31 δις για τα λαμόγια, ενω ο κόσμος θα δουλεύει για 400 ευρω!
    ΑΠΕΡΓΙΑ!


    Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mανωλη

      Το ειδα κι εγω στην εφημεριδα και τι αλλο να πει κανεις απο..''περαστικα''! Για τα λαμογια η Ελλαδα παντα ηταν προσοδοφορα, το θεμα ειναι ποτε θα γινει μια χωρα που θα εξυπηρετει και τον μεσο εργαζομενο, αντι να τον ..ληστευει με οποιο τροπο μπορει!

      AΠΕΡΓΙΑ και ΑΠΕΡΓΙΑ ξανα!

      Διαγραφή
  2. Απλά, στη ... δουλειά να βρίσκονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Kαι θα βρισκονται ..ες αει, αν τους ανεχεται συνεχεια ο κοσμος!

      Διαγραφή
  3. Viva Elva!

    Ξέρεις ποιος είναι ο κίνδυνος;

    Μην και πάθουν καμιά ηλεκτροπληξία απ' τις πολλές ...ηλεκτρικές αντιστάσεις...

    Καλά, ε... Μ' έστειλες με το σχήμα πάνω απ' την ανάρτηση. Πού το σκέφτηκες; Εξαιρετική οπτική σάτυρα!!!

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α κ Α (ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ)

      Δεν αποκλειεται και..''καρδιοπαθειες απ τις πολλες συμπαθειες''(με τους τροικανους!) :))

      Nα σαι καλα!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...