2 Νοε 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

Πολλές φορές ακούμε την έκφραση "τόπο στα νιάτα" !

Με αφορμή λοιπόν τις Απεργιακές Κινητοποιήσεις την Τρίτη 6 Νοέμβρη και την Τετάρτη 7 Νοέμβρη, ας δώσουμε τον λόγο στο πιο Προοδευτικό, στο πιο Αγωνιστικό κομμάτι της Ελληνικής Νεολαίας, στην ΚΝΕ !

«Στον εκβιασμό της κυβέρνησης "αντιλαϊκά μέτρα ή χάος", κάθε νέος και νέα να πάρει τα δικά του μέτρα για να τους κόψει το βήχα.

Χαώδης γίνεται η ζωή μας. Για να μπορούν οι ντόπιοι και οι ξένοι κεφαλαιοκράτες να γεμίζουν τα σεντούκια τους, με την πολιτική της κυβέρνησης που μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ καταδικάζουν το νέο κόσμο στη δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί, τη δουλειά ήλιο με ήλιο και την ελαστική απασχόληση, τις απολύσεις κατά πώς τους βολεύει, τη μόνιμη ανασφάλεια και την ανεργία. Θέλουν να ξεζουμίσουν κυριολεκτικά τη νέα βάρδια της εργατικής τάξης.

Αυτό αφορά κάθε νέο και νέα. Οσοι βρίσκονται σήμερα στα θρανία, στις αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήρια, προσπαθούν να μορφωθούν και να σπουδάσουν για να πάρουν ένα ακριβοπληρωμένο απολυτήριο και πτυχίο, οδηγούνται στην ανεργία και την κακοπληρωμένη και μαύρη εργασία.

Οι διαπραγματεύσεις και τα παζάρια δεν είναι για να ζήσουμε καλύτερα αλλά για να μην πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες. Να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους με 400 ευρώ.

Στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, στη λογική του μικρότερου κακού που οδηγεί σε μεγαλύτερα βάσανα να απαντήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσης και της πάλης σε κάθε χώρο.

Ολοι για έναν και ένας για όλους. Το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι αυτή η βαρβαρότητα και ο συμβιβασμός.

Ολοι στη 48ωρη γενική απεργία. 

Ολοι στις συζητήσεις, στις γενικές συνελεύσεις και στην οργάνωση της απεργίας παντού. Να μη δουλέψει κανείς, να δείξουμε τη δύναμή μας, ποιος παράγει και δικαιούται τον πλούτο. Κανένας στο σχολείο, στη σχολή. Ολα κλειστά και όλοι στο δρόμο για τη ζωή μας, για το μέλλον μας. Για να μην ψηφιστούν και να μην περάσουν τα μέτρα. Να τσακίσουμε τους εκβιασμούς. Ολοι στις συγκεντρώσεις των μαχητικών ταξικών δυνάμεων, γυρνώντας την πλάτη στους ξεπουλημένους και τους συμβιβασμένους.

Να απαιτήσουμε και να παλέψουμε για τη μοναδική διέξοδο από την κατρακύλα. Καμία διαπραγμάτευση, μονομερής διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Ολοι στους δρόμους. Κανένας φόβος. Με τη δύναμη του δίκιου και της οργάνωσης».

Εμείς, απλά να προσθέσουμε :

Όλοι στις συγκεντώσεις - διαδηλώσεις που οργανώνει το ΠΑΜΕ, το πρωί της Τρίτης  και το απόγευμα της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...