8 Νοε 2012

Καθαρίζοντας τις...ακαθαρσίες του συστήματος!


"Μα τώρα που ξυπνήσανε τα φίδια

εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια

και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς

που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς".(Νίκος Γκάτσος)



Τα μετρα περασαν, δεν ειναι ειδηση. Αλλωστε ολοι μεσα μας ξεραμε και απο προηγουμενες ψηφοφοριες οτι θα βρισκοταν και παλι αυτη η απαραιτητη, απεχθης σε εμας, πλειοψηφια που δεχεται τα χειροτερα, ειδικα μαλιστα οταν αυτα ειναι για τους ...πληβειους, γιατι βεβαια ολοι καταλαβαινουμε οτι τους..κυριους και τις κυριες αυτες, τα μετρα που ψηφισαν δεν τους αγγιζουν!

Αυτοι ανηκουν βλεπετε σε μια ελιτ, ειναι οι ..untouchable ελιτ(ς) της Ευρωπης, αν και ο ορος δεν ειναι καθολου κολακευτικος, αν σκεφτει κανεις οτι στην Ινδια η καστα «Νταλίτ», οι επονομαζομενοι και ως the untouchables («εκείνοι δλδ που δεν πρέπει να αγγίζει κανεις») ειναι oι ανθρωποι που...καθαριζουν τις κοινες τουαλεττες-λακους, που βρισκονται στα περισσοτερα χωριά. 

Τουλαχιστον οι ανθρωποι αυτοι, στην Ινδια, δεν ειναι ελευθεροι να επιλεξουν, ειναι θυματα ενος αναχρονιστικου συστηματος που αναγνωριζει διακρισεις αναμεσα σε ανθρωπους. 
Οι δικοι μας, ομως,..untouchables που ειπαν το «ΝΑΙ» στη Βουλη ειναι ξεκαθαρα προδοτες, γιατι ενω ειχαν δικαιωμα επιλογης, αυτοι διαλεξαν να....καθαριζουν με τις γλωσσες τους τις ....τουλεττες του συστηματος, γιατι αυτο εκαναν χθες οι περισσοτεροι χθες με αυτα που ελεγαν, γλυφοντας εκει ακριβως που ...αποπατουν τα αφεντικα που στηριζουν, και που τωρα ανησυχουν οπως π.χ η Μερκελ που μιλουσε χθες για τις απεργιες και το λαϊκο κινημα, το οποιο εχει φουντωσει για τα καλα και οχι μονο στην Ελλαδα και φαινεται οτι ειναι μονο ζητημα χρονου να ξεσπασει ην οργη του κοσμου πανω στους υπηρετες που ελαφρά τη καρδία υπογραφουν ο τι παλιοχαρτο τους βαλουν τα αφεντικα μπροστα στα μουτρα τους, καταδικαζοντας ετσι την ζωη και την υποληψη των αλλων.

Χθες πολλοι απο τους ντοπιους..untouchables εδωσαν μαλιστα παραστασεις υψηλης υποκριτικης τεχνης, που κανουν τους κατοχους των…Οscars να ωχριουν, οταν με περισσιο θρασος ελεγαν οτι «σπαραζει η καρδια» τους, «πονανε», «ειναι κι αυτοι επιτελους ευαισθητοι», αλλα εμπηγαν ολοι τους το μαχαιρι ολο και πιο βαθεια μεσα στα σωθικα της χωρας, ξεκανοντας με τα ξεδιαντροπα «ΝΑΙ» και τα ακομη πιο γελοια «ΠΑΡΩΝ» (!!) τους τις γενιες του σημερα και αυτες του αυριο, που θα ειναι δυσκολο να καταλαβουν γιατι οι πολιτες του 2012 δεχθηκαν να γινουν σκλαβοι οι ιδιοι, οπως και οι επομενες γενιες, στο ονομα ντοπιων και ξενων κεφαλαιοκρατικων συμφεροντων!

Βεβαια το κλασσικο «παντα θα υπαρχουν προδοτες», δεν νομιζω οτι επαρκει εδω, αλλα απο την αλλη παντα θα υπαρχουν και Ελευθεροι ανθρωποι που αγωνιζονται για μια χωρα διχως «προστατες» και «σωτηρες», για Ανεξαρτησια, Παιδεια, το δικαιωμα στην Εργασια και την Υγεια και για για μια αξιοπρεπη ζωη. Ολα αυτα δηλαδη που οι ...καθαριστες κεφαλαιοκρατικων τουαλεττων χθες εκχωρησαν με τη ψηφο τους! Αλλοι ενθυμουμενοι τον..Μεταξα (!) αλλοι εγκωμιαζοντας τον Ομπαμα, ο καθενας υπακουωντας στο his masters voice! Ομως, η Ιστορια τιμωρει οσους επιλεγουν να ...καθαρισουν τις μονιμως βουλωμενες τουαλεττες του κεφαλαιοκρατικου συστηματος, γιατι συνηθως πανε κι αυτοι αυτοδικαια...κατω, μαζι με τις ακαθαρσιες που χρονια πασχιζαν να καθαρισουν!


Υ.Γ Λογω αποστασης παρακολουθουσα τις εξελιξεις μεσα απο το..(συχνα αναθεματισμενο) twitter και μεταξυ αλλων μου εκανε εντυπωση οτι ενω το ΠΑΜΕ εφυγε απο το Συνταγμα, μετα απο βροχη δακρυγονων που δεχθηκαν, επεστρεψαν τελικα ξανα μέσα σε γενικό ενθουσιασμό και χειροκροτηματα απο τον κοσμο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...