2 Δεκ 2012

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία

Κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη των αγροτών με τα λαϊκά στρώματα και όσους έχουν ανάγκη, οι αγρότες της Πέλλας με πρωτοβουλία της Τοπικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης παρέδωσαν για δεύτερη φορά σημαντική ποσότητα λαχανικών στη Θεραπευτική Κοινότητα ΚΕΘΕΑ «ΙΘΑΚΗ» στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Προχώρησαν έτσι στην υλοποίηση της απόφασης της πρόσφατης Πανελλαδικής Συνέλευσης της ΠΑΣΥ στη Λάρισα για «ανάπτυξη της αλληλεγγύης ενόψει των εορτών».

Συγκέντρωσαν λαχανικά από αγρότες που αρνούνται να δώσουν «τσάμπα τον ιδρώτα τους» και την παραγωγή τους στο χονδρεμπόριο με τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού, που εκβιαστικά επιβάλει. Προτίμησαν να τα δώσουν στην «ΙΘΑΚΗ», που τα έχει ανάγκη, ειδικότερα αυτήν την περίοδο εφαρμογής των αντιλαϊκών μέτρων της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης με τις τεράστιες περικοπές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και από τους τομείς της υγείας και της πρόνοιας.

Η προσφορά των αγροτών της ΠΑΣΥ έγινε δεκτή με πολλές ευχαριστίες από τη Θεραπευτική Κοινότητα Σίνδου ως σημαντική για τη λειτουργία του Ιδρύματος πράξη αλληλεγγύης των αγροτών της ΠΑΣΥ.

Πηγή: 902.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...