15 Ιαν 2013

Δεκέμβρης 1944 ( video)

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά χρήσιμα βίντεο αυτά, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

    Μα κι εξαιρετικά επίκαιρο βίντεο, κατά μία έννοια,
    διότι δείχνει τη συνέχεια, τη μοιραία συνέχεια, της εμπιστοσύνης που έδειξε το ΕΑΜ και το ΚΚΕ στον ...Αριστερό Παπαντρέου τότε, τον επονομαζόμενο και παπατζή...

    Ε, τέτοια λάθη οι κομμουνιστές δεν ξανακάνουν!

    Τι κυβέρνηση εθνικής ενότητας και πράσινα άλογα;

    Υπάρχει εθνική ενότητα μ' εμένα ανεργοάφραγκο και τους καπιταλιστές να μου πίνουν και την τελευταία ρανίδα τού αίματός μου για ν' αυγατήσουν τα κέρδη τους; ΟΧΙ!

    Ή εγώ, ή αυτοί!

    Δεν ανήκουμε με τους καπιταλιστές στο ίδιο "έθνος" για να κάνουμε εθνική ενότητα.
    Έχουμε αντίθετα συμφέροντα.

    Όμοια, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνεργασία του ΚΚΕ με κόμματα που ευαγγελίζονται ...κοινωνική ειρήνη, ήτοι εθνική ενότητα, όπως π.χ. ο ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. revoltanergosafragos

      Nα σαι καλα, γι αυτο κι εγω το ανεβασα για ''να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι''! :) Aκριβως η φραση και μονο ''κυβέρνηση εθνικής ενότητας'' ειναι για γελια, γιατι τιποτα κοινο δεν εχει ο λαος που του πινουν το αιμα με τους καπιταλιστες και τα λαμογια!

      Ή εμεις, ή αυτοί! Δεν γινεται αλλιως!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...