4 Φεβ 2013

ΚΚΕ: Διερεύνηση των καταγγελιών των οικογενειών των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης!


Σε σχόλιό του σχετικά με τους συλληφθέντες για τη ληστεία της Κοζάνης, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:


«Η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσουν τις καταγγελίες των οικογενειών των τεσσάρων νεαρών συλληφθέντων για τις συνθήκες κράτησής τους.


Η κακοποίηση κατά τη διάρκεια της κράτησης συλληφθέντων είναι φαινόμενο απαράδεκτο, με το οποίο ο λαός δεν πρέπει να εξοικειωθεί, όποια και αν είναι η βαρύτητα και η καταδίκη των διαπραχθέντων εγκλημάτων».

5 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Ποιος θα "διερευνήσει" το θέμα, η κυβέρνηση που είναι ο πραγματικός αυτουργός αυτών που συμβαίνουν ή οι δικαστές που την μια βγάζουν παράνομες όλες τις απεργίες και την άλλη καταδικάζουν τους κουλουράδες; Το να ζητάς από αυτούς να διερευνήσουν το θέμα, είναι σαν να ζητάς από τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλα και το να μη ζητα κανεις απο εισαγγελεις να παρεμβουν,για να διερευνησουν υποθεσεις σαν και τη πιο πανω, πως περιμενει κανεις τοτε να σταματησει η βια σε κρατουμενους, μεταναστες κλπ κατηγοριες;
      Δεν ξερω κατα ποσο ολοι οι εισαγγελεις ειναι πιστοι στις νεοφιλελευθερες προσταγες!

      Διαγραφή
    2. Οι εισαγγελείς θα παρέμβουν και θα καταλήξουν σε μια απόφαση που θα λέει ότι δεν προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν κακοποίηση των συλληφθέντων. Αυτό είναι δεδομένο! Αλίμονο αν δεν το ξέρουμε! Για αυτό και η ανακοίνωση του κόμματος είναι παντελώς άστοχη. Αν περιμένουμε να προστατέψουν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, που η ανθρωπότητα τα έχει κατακτήσει εδώ και αιώνες, ο Δένδιας, οι οπαδοί της Χ.Α. και η αστική δικαιοσύνη. σωθήκαμε.

      Διαγραφή
  2. Cos...Δεν είναι άστοχη η ανακοίνωση, δεν πρέπει να πάψουμε να διεκδικούμε τη σωστή λειτουργία της κυβέρνησης και κυρίως της Δικαιοσύνης, άλλωστε η ανακοίνωση καταγγέλλει την κακοποίηση συλληφθέντων και κρατούμενων....
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνησω με τον φιλο Γιωργο,γιατι χθες ακριβως εγινε ενας ..''χαμος'' στο twitter, το οποιο θεωρειται καπως αντιπροσωπευτικο της κοινης γνωμης, πριν να δουν καποιοι ..καλοθελητες την ανακοινωση του κομματος, που ακριβως αυτο το ρολο παιζει, οσο κι αν εμεις πολλες φορες θεωρουμε καποια πραγματα ειτε αυτονοητα, ειτε και αχρειαστα!
      Δεν πρεπει ομως να ξεχναμε οτι πολλες φορες εξ αιτιας τετοιων γεγονοτων παιζονται και διαφορα ασχημα παιχνιδια εις βαρος του ΚΚΕ, οταν πχ. λενε καποιοι γιατι το ΚΚΕ δεν καταδικασε την ταδε κακοποιηση, κλπ παραβιασεις που γινονται σχεδον καθημερινα πια. Οποτε καλυτερα να εχει κανεις τα νωτα του προστατευμενα, γιατι λιγο θελουν να βρισκουν αφορμες!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...