10 Φεβ 2013

Οι.."κοινοί στόχοι" με τη Χ.Αυγή αποκαλύφθηκαν (και) στη Τρίπολη! (VIDEO)


Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ομάδα τραμπούκων της Χρυσής Αυγής εισέβαλε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, και άρχισε με το έτσι θέλω να ελέγχουν τις συνοδούς ασθενών και τις αποκλειστικές νοσοκόμες τους, με στόχο να βρουν μετανάστριες που δεν θα είχαν τα σχετικά έγγραφα επάνω τους και να τις διώξουν. 

Οι φασίστες πέρασαν από τις κλινικές και τους θαλάμους των ασθενών και ρωτούσαν με ύφος ανακριτή κάθε αποκλειστική νοσοκόμα ή συνοδό ασθενή τι εθνικότητας είναι. Όταν διαπίστωναν ότι είναι αλλοδαπή, ζητούσαν με επιτακτικό τρόπο να τους προσκομίσει τα χαρτιά της. Όσες δεν τα είχαν επάνω τους ή δεν τα έδειξαν - τέσσερις τον αριθμό - οι θρασύδειλοι τραμπούκοι τις έδιωξαν από το νοσοκομείο.

 

Μάλιστα, όταν το περιστατικό έγινε γνωστό στη διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Ελένη Σιουρούνη, από τους ίδιους τους χρυσαυγίτες που την επισκέφτηκαν την επομένη το πρωί, εκείνη όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά αντίθετα έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί τους, όπου δήλωσε (όπως φαίνεται και στο βίντεο από το «ArcadiaPortal.gr») ότι υπάρχει «κοινός στόχος με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο»! 

Με μεγάλη καθυστέρηση, μόλις το απόγευμα του Σαββάτου, ο υπουργός Υγείας αποφάσισε την παύση της διοικήτριας. 

Από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ αντέδρασε άμεσα, με παρέμβαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ, αντιπροσωπεία της οποίας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής παράσταση διαμαρτυρίας στη διοικήτρια του νοσοκομείου και κατήγγειλε τη δράση της Χρυσής Αυγής. 

Επίσης σε Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ανάμεσα σε άλλα αναφερόταν ότι «Ευθύνες έχει η διοικήτρια του νοσοκομείου, που όχι μόνο δεν εμπόδισε την εισβολή και την παρενόχληση των ασθενών και των συνοδών τους, ως όφειλε, αλλά και γιατί με προκλητικό τρόπο προχώρησε σε κοινή συνέντευξη τύπου με τους τραμπούκους, λέγοντας μάλιστα ότι έχουν κοινούς στόχους και θα αναπτύξουν κοινές δράσεις. 
Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο, που διοικεί, περισσεύουν τα προβλήματα από τη βάρβαρη πολιτική στο χώρο της υγείας». 

Και όλα αυτά τη ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο ο ναζιστικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής η οποία είχε συνάντηση στη Βουλή, με τη γερμανική ναζιστική οργάνωση FNS, δηλαδή με τα «εγγόνια» και τους νοσταλγούς του Χίτλερ στη Γερμανία. 

Ο λαός πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματα του για τους φασίστες και να τους απομονώσει.


902.gr


Σημ. Οπως γραφει και στο αρθρο του ο Καρτεσιος: « Η διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης «ξηλώθηκε» όχι επειδή έκανε όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή έδωσε συνέντευξη Τύπου μαζί με τη Χρυσή Αυγή και αποκάλυψε άθελά της ότι οι νεοναζί είναι επίσημοι συνεργάτες και διωκτική αρχή του Κράτους».

1 σχόλιο:

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...