25 Μαρ 2013

902: Για το χαρακτήρα της Επανάστασης του 1821 (VIDEO)



Τα συμπεράσματα από την Επανάσταση του 1821, οι αιτίες και ο χαρακτήρας της, αλλά και σειρά επίκαιρων ζητημάτων που έχουν να κάνουν με το σήμερα, είναι το αντικείμενο της εκπομπής «Θέματα Παιδείας», από το αρχείο της τηλεόρασης του «902», την οποία αναρτά ο «902.gr», με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ, συζητά με τους Αναστάση Γκίκα και Κώστα Σκολαρίκο, συνεργάτες του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, τόσο για τις αιτίες και το χαρακτήρα της Επανάστασης, όσο και για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ρόλο των κοινωνικών δυνάμεων που πήραν μέρος σε αυτή, αλλά και αυτών που αντιτάχθηκαν, το ρόλο του διεθνούς παράγοντα, της βίας και της νομιμότητας, αλλά και για τη δύναμη που έχουν οι μάζες να βάζουν τη σφραγίδα τους στις ιστορικές εξελίξεις.

Eπισης πανω στο ιδιο θεμα, διαβαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...