8 Μαΐ 2013

Τι ακούν τα μάτια μας και τί βλέπουν τα αυτιά μας!!!



 Είχα την ευκαιρία σήμερα να ακούσω την συνέντευξη στο REAL και στον Νίκο Χατζηνικολάου του καθηγητή-βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη...Μόνο το απόσπασμα για τις ιδιωτικοποιήσεις να ακούσει κανείς φτάνει για να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ρόλο του νεοπαΣΟΚ.Αφιερωμένο λοιπόν το ηχητικό που ακολουθεί στο "νέο" "αριστερό" καραμπουζουκλίδικο "σοσιαλιστικό" αχταρμά...προσοχή στο κομμάτι ανάμεσα στο 3.40 με 4.00,καθώς και λίγο μετά περίπου στο 4.20 όπου ο καθηγητής αφιερώνει με την ατάκα περί συμφέρουσας ιδιωτικοποίησης για το δημόσιο (!!!).εξαιρετική "αριστερή" θέση....

http://www.enikos.gr/politics/142976,Sta8akhs:_Oi_idiwtikopoihseis_katalhgoyn.html

 μετά από αυτό το θαυμαστό αριστερό μάθημα νομίζω ότι μου δικαιολογεί κάποιος τον τίτλο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...