13 Ιουν 2013

Για τη τρομοκρατία και τις απειλές τους παντού, πρόκειται!

....απο xθες αρχισα να βλεπω μεσω της ΕΒU ή και του 902, το επι 24ωρης βασης-πλεον-προγραμμα, που βγαινει στον αερα απο τους εργαζομενους της ΕΡΤ και σημερα δεν χορταινα να βλεπω τη λαοθαλασσα του κοσμου που μαζευτηκε απ εξω και φωναζει γιατι καταλαβαινει οτι κατι σοβαρο του κλεβουν! 

Τις μερες αυτες ακουμε πολλους να προσπαθουν να υποβαθμισουν το γεγονος του κλεισιματος της ΕΡΤ με διαφορες φτηνες δικαιολογιες, που φυσικα αλλα και ουσιαστικα στηριζονται σε μεγαλες ιδεολογικες διαφορες με οσους ξεκαθαρα πια υποστηριζουν την αναγκη ολικης καταργησης του επιθετου ..ΔΗΜΟΣΙΟΣ και της τελικης αντικαταστασης του απο το ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ! Της ελευθεριας δηλαδη απο τη βαρβαροτητα. Της ενημερωσης, απο το σκοταδισμο και την καταστολη. 

Υπερβολες; Οχι Δεν ειναι τυχαιο οτι προσπαθουν με παρεμβολες να σταματησουν οσους σταθμους, καναλια αναμεταδιδουν το προγραμμα της ΕΡΤ, οπως ακουσαμε πολλες φορες τις μερες αυτες. Φροντισαν μαλιστα να ανακοινωσουν οτι τυχον προβολη του προγραμματος της ΕΡΤ αποτελει παρανομη πραξη που θα τιμωρειται. Αν το στυλ ανακοινωσης θυμιζει χουντα δεν ευθυνομαστε εμεις...

Κι ομως τετοιες απειλες δεν θα σταματησουν το λαο απο το να βρισκεται εκει που πρεπει στους δρομους και να φωναζει για οσα πανε να μας στερησουν οι αυταρχικες αυτες κυβερνησεις που περνουν ...«πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», αλλα εχουν το θρασος να μιλανε ακομη για το οτι οι εργαζομενοι δεν εχουν δικαιωμα στην απεργια, οπως ακουσαμε σημερα να υπαινισσεται στην ΕΡΤ εκπροσωπος της ΝΔ που ουσιαστικα επανελαβε τη σκληρη γραμμη τηςκυβερνησης και τα σχεδια της για το...νεο φορεα που σκοπευουν να δημιουργησουν κατω απο την ονομασια ΝΕΡΙΤ.

Οπως ειπε και ο εκπροσωπος των Ιταλων δημοσιογραφων που ηρθε για συμπαρασταση σημερα στον αγωνα των εργαζομενων στην ΕΡΤ και συγκινησε με οσα ειπε, η ελληνικη γλωσσα, (η οποια ας σημειωθει οτι ως Αρχαια Ελληνικα διδασκεται ακομη στα Ιταλικα λυκεια), λειπει, οπως ειπε απο το χαρτη των υπολοιπων Ευρωπαικων δημοσιων Τηλεορασεων. Ειναι κατι που δεν ξανασυμβει στην Ευρωπη ακουσαμε απο τον Ιταλο εκπροσωπο, o oποιος δεν εκρυψε την ανησυχια και των συναδελφων του στην RAI για τη τυχη και αλλων Ευρωπαικων δημοσιων καναλιων. Γιατι φυσικα ολοι κατανοουν οτι το πειραμα στην Ελλαδα θα επεκταθει, αν πετυχει και σε αλλες χωρες, με σκοπο να διαλυσει την αντισταση των εργαζομενων!

Το θεμα, ομως, οπως ολοι καταλαβαινουμε ολο και πιο καλα καθε μερα, δεν αφορα πια τη τηλεοραση και μονο, ουτε το κλεισιμο της. Αφορα το δικαιωμα στην ελευθερια της γνωμης, αφορα στο δικαιωμα για μορφωση, πολιτισμο, γιατι αυτο πανε να ...κλεισουν μεσω και των κρατικων καναλιων, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολο το κοσμο, αφορα στη διαφανεια για ο τι γινεται και αφορα στο κλεισιμο οποιων φωνων ακομα αντιστεκτονται στις βαρβαρες νεοφιλελευθερες και ακροδεξιες πολιτικες που θελουν να μας επιβαλλουν παντου! Ηδη σημερα ακουσαμε οτι απειλουν με διαθεσιμοτητα 5 καθηγητες επειδη τολμησαν, ενω ηταν επιστρατευμενοι, να απεργησουν!

Για τη τρομοκρατια και τις απειλες παντου, προκειται! Μονο γι αυτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...