23 Ιουν 2013

ΠOΡΤΟΓΑΛΙΑ: Συλλήψεις μελών της Κομμουνιστικής Νεολαίας!

Καταγγελία εξέδωσε η Κομμουνιστική Νεολαία Πορτογαλίας (ΚΝΠ) επειδή 11 νέοι από το Πόρτο, μέλη της ΚΝΠ, συνελήφθησαν να γράφουν συνθήματα για την παραίτηση της κυβέρνησης, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών ζωής της κυβέρνησης.

Όλοι κρατούνταν τουλάχιστον μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου και 4 εξ αυτών στο τμήμα εξιχνίασης εγκλημάτων (με σχετικές κατηγορίες). Η ΚΝΠ δηλώνει πως τα συνθήματα στους τοίχους είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, αλλά και πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να κοιτάξει πόσο έχει συμβάλει στην πτώση του βιοτικού επιπέδου των νέων, με τις περικοπές σε υποτροφίες, μεταφορές κτλ… Ενώ επαναφέρει το αίτημα για παραίτηση της κυβέρνησης.

Το Πορτογαλικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΠΚΚ) πραγματοποίησε εθνική ημέρα δράσης με διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών ζωής της παρούσας κυβέρνησης. Το ΠΚΚ καταγγέλλει την ασκούμενη πολιτική και τα νέα μέτρα που πάρθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...