4 Ιουλ 2013

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ στον Real Fm ( 04 Ιούλη 2013 )

 

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ στον Real Fm ( 04 Ιούλη 2013 )

 

 

«Η πρόταση του ΚΚΕ είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που προτείνουν άλλες δυνάμεις, όπως κι αν ονομάζονται αυτές. Εμείς λέμε ότι πρέπει να οικοδομηθεί μια λαϊκή συμμαχία που είναι η πιο ρεαλιστική και η πιο πλατιά ενωτική πολιτική που υπάρχει σήμερα στη χώρα μας. Εδώ χωρούν οι πάντες. Δεν μπορείς να χωρίζεις τον ελληνικό λαό σε αριστερούς, σε δεξιούς, σε κεντρώους, να χωρίζεις σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς δήθεν όπου χωρούν εδώ οι πάντες. Δεν είναι λύση στο πρόβλημα και μετά φτιάχνεις μια “σούπα”, μια κυβέρνηση η οποία διαχειρίζεται το σύστημα», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξελιχθεί και μάλιστα να σας πω πέρα από τις προβλέψεις μας τις περσινές, ταχύτατα με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ότι κι εμείς οι ίδιοι περιμέναμε, σ' ένα κόμμα του στιλ του παλιού ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ένα κακέκτυπο ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Παίρνοντας τα πιο αρνητικά στοιχεία που είχε το ΠΑΣΟΚ που γνωρίσαμε και που βέβαια ξέρουμε που κατέληξε διαχρονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...