17 Ιουλ 2013

''Tους διώξατε όλους #@%@ το κεφάλι σας''!


-Ποιο παιδακι ξερει απ εξω τη πρωτη σελιδα του..Mein Kampf;




-Το αλλο το εμαθες, οτι τωρα που απολύουν τους σχολικούς φύλακες οι χρυσαυγιτες ειπαν οτι θελουν να  φυλανε τα σχολεια απο δω και περα. Θα γινουν μαλιστα αυτοι φύλακες, οπως διαβασα, ειπε ο Κωστης στους αλλους στο καφενειο. Θα βαλουν, λεει, εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ...ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων!!
Την ημέρα, λενε, θα περνάνε τα παιδιά από τα φανάρια και θα σταματούν τα αυτοκίνητα στις διαβάσεις, θα υπάρχουν γυναίκες εθελοντές (μη πεσεις στα χερια τους!!) και τις νύκτες σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία οι «δικοι τους άνθρωποι» θα περιπολούν, λεει, γύρω από τα σχολεία, οπως κανουν αλλοι στην Αμερικη! Τη τυχη μας μεσα...Το πιο ''κoυφο'' ομως, ακουστε ειναι οτι  «πολλά παιδιά μεταναστών θα τεθούν υπό την φύλαξη των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου»...Χαχα, βαλε το λυκο δηλαδη να φυλαει τα...προβατα! Λυνεται ετσι και το..μεταναστευτικο!


-Eλα ρε συ, ειρωνευτηκε ο Μητσος, αφου τα παιδια με τα ..ξυρισμενα κεφαλια ειναι ολο ορεξη για δουλεια, να καθονται δηλαδη ....απραγα;


-Εννοια σου και ....απραγα δεν καθονται ειπε ενας αλλος, ολο και καποια κεφαλια ανοιγουν, και ολα αυτα «εθελοντικά» τα κανουν, «ολα για τη...πατριδα»! Βρε να μη τους ειχαμε απο τα πριν, θα γλυτωναμε και τη ...κριση με τετοια ...ταξη και...οικονομια που θα εκαναν στο κρατος, ειπε! 
 
Kαι σας ειπα μαθετε, ρε μλκες, τον Κ.Ο.Κ θα μας χρειαστει!

-Ρε σεις αν το σκεφτειτε, με τη λογικη αυτη τι χρειαζομαστε το Πασοκ και τη ΝΔ, αφου αυτοι κανουν τη δουλεια για τους αλλους και μαλιστα «εθελοντικά», «για τη πατριδα»...ειπε ο Μητσος.


-Nα προχθες μονο μερικοι απο δαυτους ''τσιτωσαν'' οταν τους ειπα να με βοηθησουν να μαζεψουμε... ελιες και για κατι αλλες δουλειες στο χωραφι! Παρε κανενα Αλβανο μου ειπαν οι κοπανοι! 
Που να τον βρω, ρε μαγκες, τους ειπα....Τους διωξατε ολους απο τα μερη μας, #@%@ το κεφαλι σας μεσα, ειπε ο αλλος και σηκωθηκε να φυγει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...