8 Φεβ 2014

Συνεχίζουμε...




Τιμή μας που περπατήσαμε δίπλα σου...Τιμή μας που ήσουνα στις γραμμές μας...Καλό αντάμωμα με τους Συντρόφους...με τους χιλιάδες αγωνιστές που έδωσαν ζωή,νιάτα,ψυχή για έναν καλύτερο κόσμο...για τον δικό μας κόσμο...χωρίς εκμετάλλευση  ανθρώπου από άνθρωπο,εκεί που το κέρδος δεν θα έχει θέση... ο καλύτερος τρόπος για να σε τιμήσουμε,εσένα και όλους τους άλλους,είναι ένας και μόνο ένας...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...αταλάντευτα,μαχητικά,με πείσμα και σε πείσμα όλων των ριψάσπιδων και των προσκυνημένων...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...δύσκολος είναι ο δρόμος και με πολλά εμπόδια...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη... 

(Κειμενο του Blogsevikos)

1 σχόλιο:

  1. Εμείς, οι Εβρίτες, κυρίως οι Αλεξανδρουπολίτες, χάσαμε στην κυριλεξία έναν ΔΙΚΟ ΜΑΣ άνθρωπο !

    Έναν Άνθρωρπο με Α κεφαλαίο !

    Δεν θα τον ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !

    Και, οι κομμουνιστές, με έναν και μόνο τρόπο τμάμε τους νεκρούς μας ...

    ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ !

    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΟΡΕΣΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...