23 Απρ 2014

Ο «Ριζοσπάστης» πλέον και στα tablets και τα κινητά τηλέφωνα !

Ιστοσελίδες του «Ριζοσπάστη» και για κινητά

Διαθέσιμη από σήμερα και ειδική ιστοσελίδα για τις εκλογές του Μάη

(πάνω δεξιά)


Προσαρμοσμένος για χρήση και από συσκευές με μικρότερη οθόνη, όπως τα tablets και τα κινητά τηλέφωνα είναι από σήμερα ο ιστοτόπος του «Ριζοσπάστη», στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rizospastis.gr

Οι ιστοσελίδες διατηρούν τη γνώριμη όψη τους, όταν η πλοήγηση γίνεται σε αυτές μέσω επιτραπέζιου ή ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλάζουν όμως αυτόματα μορφή, όταν ο επισκέπτης χρησιμοποιεί, π.χ., κινητό τηλέφωνο, παίρνοντας την όψη που προσιδιάζει καλύτερα στις περιπτώσεις που η οθόνη είναι πολύ μικρή.

Έτσι το περιεχόμενο μπορεί να διαβαστεί πιο εύκολα, χωρίς κύλιση αριστερά - δεξιά και χωρίς να είναι απαραίτητη η μεγέθυνση με χειρισμούς στην οθόνη αφής. 

Διευκολύνεται, επίσης, η πλοήγηση από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, καθώς το μενού είναι πιο εμφανές και έχει τη μορφή που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι χρήστες ηλεκτρονικών συσκευών με μικρή οθόνη στις ειδικές εφαρμογές mobile. 

Με αυτήν την αναβάθμιση του ιστοτόπου του, ο «Ριζοσπάστης» ανταποκρίνεται στην αύξηση της επισκεψιμότητας από κινητά και ταμπλέτες που παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο.

Με ειδικό σύνδεσμο στο πάνω μέρος κάθε σελίδας είναι από σήμερα διαθέσιμη και ειδική ιστοσελίδα για τις εκλογές του Μάη, με συγκεντρωμένο υλικό χρήσιμο στους φίλους του ΚΚΕ και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για τις θέσεις και την πολιτική του. 

Για παρατηρήσεις και βελτιώσεις οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση hostmaster@rizospastis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...