17 Ιουν 2014

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ΠΑΜΕ από το Συνδικάτο Εμπορίου Βελγίου

Ευχαριστήρια επιστολή έφθασε στο ΠΑΜΕ από το Συνδικάτο Εμπορίου Βελγίου (CNE) για τη στήριξη που εξέφρασε το ΠΑΜΕ στον αγώνα κατά της απόλυσης 2.500 εργαζομένων από την πολυεθνική «Delhaize», που είναι και ο κύριος μέτοχος της εταιρείας «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στην Ελλάδα.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας εκ μέρους όλων των αντιπροσώπων της CNE (του συνδικάτου μας) και των εργαζομένων της "Delhaize". Βρισκόμασταν σε μια συνάντηση με όλους τους εργαζόμενους της "Delhaize" και διαβάστηκε η επιστολή σας. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος και μακρύς, αλλά θα συνεχίσουμε γιατί η "Delhaize" είναι ένας συνεταιρισμός με τεράστια κέρδη. Δεν θα δεχτούμε τις απολύσεις 2.500 ανθρώπων!

Ευχαριστούμε πολύ

Latawiec Delphine

Responsable Nationale CNE Commerce».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...