9 Ιουν 2014

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Στόχος και του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι η υλοποίηση παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων, που προωθούνται στο πλαίσιο των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ και αποτελούν επιλογές στρατηγικού χαρακτήρα, για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου.

Ο λαός έχει πλέον αρκετή πείρα για να αντιληφθεί ότι τα πρόσωπα αλλάζουν με σκοπό να προχωρήσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο η ίδια αντιλαϊκή πολιτική και ότι οι ανασχηματισμοί αντιλαϊκών κυβερνήσεων δε μπορούν να αποτελέσουν την πραγματική ελπίδα για τη ζωή και το μέλλον του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...