24 Αυγ 2014

Άλλο σύστημα, άλλοι θεσμοί

Σε δήλωσή του για την συζήτηση γύρω από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σημείωσε: 

«Η σεναριολογία γύρω από τον ΠτΔ και τα παιχνίδια, με στοιχεία παζαριού, τόσο της κυβέρνησης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων, ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού, εμποδίζουν την οργάνωση της λαϊκής πάλης έτσι ώστε να ξεσηκωθεί ο λαός ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα , την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ του κεφαλαίου, που υπηρετούν με τον έναν ή άλλο τρόπο και οι μεν και οι δε. 

Το ΚΚΕ από θέση αρχών δεν ψηφίζει κανένα υποψήφιο για ΠτΔ και δε συμμετέχει στα παιχνίδια που κάνουν τα άλλα κόμματα, άλλα για την εξεύρεση των 180 βουλευτών και άλλα για τους 121. 
Εμείς δε ψάχνουμε ούτε για 180 ούτε για 121.

Η ανάγκη να φύγουν από την κυβέρνηση όσοι δημιούργησαν τόσα δεινά για το λαό δε μπορεί να αποτελεί παιχνίδι ψηφοθηρίας ανάμεσα στα κυβερνητικά κόμματα και την αξιωματική αντιπολίτευση. 

Το ΚΚΕ θα συμβάλει στο μέτρο των δυνάμεών του για να εξηγήσει πλατιά στον ελληνικό λαό και να τον καλέσει σε μαζική υποστήριξη και συμπαράταξη με την πρότασή του, για την ανάγκη να αντικατασταθούν οι σημερινοί θεσμοί του σάπιου συστήματος, από νέους λαογέννητους θεσμούς από έναν ανώτερο τύπο δημοκρατίας που θα οικοδομηθεί στη βάση της κοινωνικοποίησης του πλούτου και μιας γνήσιας εργατικής λαϊκής εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...