12 Νοε 2014

Άριστα, ... Τιτίκα !!!

Όταν δίνεις εξετάσεις, βέβαια, περιμένεις και τα αποτελέσματα, την επιβράβευση της προσπάθειάς σου. Έτσι, λοιπόν, όλη αυτή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του δεν πήγε «χαμένη». Η τράπεζα Credit Suisse, με έκθεση της, βαθμολογεί με «άριστα» τον ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνει πως η πρότασή του κινείται εντός του πλαισίου που ορίζουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και της ΕΕ.

Γράφει η Έκθεση:

- «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλεί πλέον να αποκηρύξει τις συμφωνίες διάσωσης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, ούτε ζητάει τη διαγραφή του χρέους, αλλά εκφράζει την προτίμησή του για επαναδιαπραγμάτευση και για κάποιου είδους ανακούφιση χρέους (του επίσημου τομέα)». Η τράπεζα δηλαδή επιβεβαιώνει πως τα περί «σχισίματος των μνημονίων» κλπ. είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου, για ψηφοθηρία, αλλά στην ουσία η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιπαρατίθεται με την πολιτική ΕΕ - ΔΝΤ...

- «Η πρόσφατη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μια περαιτέρω άνοδος του ριζοσπαστισμού στη χώρα, αλλά ως μια συνένωση διαφορετικών σκελών του ριζοσπαστισμού, με σκοπό να κερδηθούν οι εκλογές, ως μια μετριοπαθής πολιτική πρόταση». Δηλαδή, οι τραπεζίτες αναγνωρίζουν το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυματοθραύστη του ριζοσπαστισμού και προφανώς γι' αυτό και τον παινεύουν...

- «Συνολικά, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις και είναι έτοιμος να κυβερνήσει, γίνεται λιγότερο ριζοσπαστικός». Η προσπάθεια δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει αρεστός στο σύστημα βγάζει μάτι.

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια. Όταν οι τραπεζίτες και οι διάφοροι άλλοι καπιταλιστές «στάζουν μέλι» για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός δεν μπορεί παρά να βγάζει συμπεράσματα για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ και τα συμφέροντα τα οποία υπηρετεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...