16 Νοε 2014

Η Κοινωνική Συμμαχία στην Πάτρα

Πάτρα: Κατάθεση στεφάνων από την Κοινωνική Συμμαχία για το ξεσηκωμό του Νοέμβρη το 1973 (ΦΩΤΟ)


Σε κατάθεση στεφάνων προχώρησαν το πρωί της Κυριακής οι δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας στην Πάτρα προς τιμήν της 41ης επετείου από τον ξεσηκωμό του Νοέμβρη του 1973.

Η κατάθεση έγινε στο χώρο του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πάτρας, στην οδό Κορίνθου.

Στεφάνι κατέθεσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι Οικοτρόφων Εστίας του Πανεπιστημίου Πάτρας, Μαθηματικού και Μηχανικών Η/Υ καθώς και οι σπουδαστικοί Σύλλογοι ΣΤΕΦ και ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Πάτρας. Επίσης, η Γραμματείας Αχαΐας του ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων Πάτρας καθώς και η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών Πάτρας.

Οι δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την πορεία το απόγευμα της Δευτέρας 17 Nοέμβρη, στις 6.00 μ.μ., από την πλατεία Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...