28 Μαρ 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε το ξεπούλημα της χώρας !

H ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης στο επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα (Xinhua), όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερς.

Η Cosco και οι άλλοι διεκδικητές «μπορούν να υποβάλουν μια πολύ ανταγωνιστική προσφορά» επισήμανε ο Γ. Δραγασάκης, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κίνα.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός εβδομάδων αφότου υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω της αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης, προσέθεσε ο κύριος Δραγασάκης, σύμφωνα με το Νέα Κίνα.

Εκτός από την Cosco για τον ΟΛΠ ενδιαφέρονται η ICTS από τις Φιλιππίνες και η APM Terminals από την Ολλανδία, θυγατρική της δανικής Maersk, του μεγαλύτερου στον κόσμο παίκτη μεταφοράς κοντέινερ.

4 σχόλια:

  1. Mε ""αριστερή"" προβιά θα συντελεσθεί το νέο ξεπούλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ: Όπως με "διόρθωσε" ένας αναγνώστης, πλέον, ούτε με εισαγωγικά πάει το αριστερή ...

    Πλέον μιλάμε για μια καρα-καρα-καραδεξιά πολιτική !
    Έως φασιστική θα έλεγα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...