15 Σεπ 2015

«Παρά φύσιν»

Της Κάλι Καρά

Αποκαλυπτικοί οι δύο μονομάχοι της κυβερνητικής εξουσίας στο debate, όπως στην Αμερική, στην τηλεμαχία, επί το ελληνικότερον.

Οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, οι τρόφιμοι των κοινωνικών συσσιτίων, οι απόμαχοι της δουλειάς με τις συντάξεις πείνας, οι πρώην μικρομαγαζάτορες με τα λουκέτα στα χέρια, οι φτωχοί αγρότες χόρτασαν με τη δημιουργική ασάφεια των δύο αρχηγών, τα χαμόγελα και τα γελάκια, τα οποία ισομοιράστηκαν μεταξύ του υψηλότερου και του λιγότερο υψηλού.

Στο ίδιο έργο θεατές επί δεκαετίες, είδαν ότι οι δήθεν κοντρίτσες των δύο μονομάχων δεν αφορούν τα βάσανα και τα καθημερινά αδιέξοδα που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειές τους. Ότι ο καυγάς γίνεται για το ποιος θα είναι ο αγωγιάτης σε ένα αγώγι, φορτωμένο με αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα, που δεν θα ξεφύγει από τις ράγες του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, τις συνθήκες της ΕΕ και των τριών μνημονίων, που ψήφισαν μαζί, πιστοί στο κοινό ευρωπαϊκό τους σπίτι.

Ο εκπρόσωπος του «πρώτη φορά αριστερά», που συνεργάστηκε με τους αντιμνημονιακούς ΑΝΕΛ «κατά φύσιν», που υπέγραψε τον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα «κατά φύσιν», δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ σε μια κυβέρνηση «παρά φύσιν».

Λαθεύουν ότι ο ελληνικός λαός, που θα φτάσει στην κάλπη στις 20 του Σεπτέμβρη, έχει μνήμη χρυσόψαρου και μυαλό αμοιβάδας. Ο ελληνικός λαός τούς δοκίμασε όλους. Θα βγει από τη γυάλα. Τώρα θα εμπιστευτεί το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο αποκούμπι του στα δεινά που «παρά φύσιν» θα τον φορτώσουν μόλις κλείσουν οι κάλπες και αρχίσουν τα «παρά φύσιν» παζάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...