13 Μαΐ 2017

Ώπα! Νάτο και το ... 5ο!

 


Την προσεχή Δευτέρα, κατατίθενται στη Βουλή - για να ψηφιστούν ωσάν πακέτο -, όχι μόνο το γνωστό μας 4ο Μνημόνιο - αυτό που υποτίθεται ότι θα περιλαμβάνει και ... αντίμετρα (εφόσον και αν) -, αλλά και το ... προσχέδιο του 5ου Μνημονίου!

Ναι, ναι !
Καλά διαβάσατε!

Το 4ο Μνημόνιο, περιλμβάνει μέτρα (περικοπές συντάξεων, επιδομάτων, εργασιακά κλπ.) μέχρι το 2018!

Το 5ο Μνημόνιο - που φυσικά δεν θα λέγεται έτσι, αλλά θα ... βαφτιστεί (ήδη ... βαφτίστηκε) ως «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής» (ΜΠΔΣ), και θα αφορά αντίστοιχα μέτρα που θα ληφθούν από το 2019 μέχρι και το 2021!

Ε ρε ... γλέντια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
Που θα ... καταργούσαν τα προηγούμενα μνημόνια και έχουν ... ξεκωλωθεί (συγνώμη κιόλας) να ψηφίζουν δικά τους το ένα πίσω από το άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...