10 Μαΐ 2017

Περί Συνταγματικότητας

 




Αντισυνταγματικές είναι οι νέες μειώσεις των συντάξεων από το 2019 που προβλέπονται στην τεχνική συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Θεσμών έκρινε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκρινε ότι οι περικοπές στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις είναι αντίθετες με το πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και πως πρόκειται να γίνουν δύο χρόνια μετά χωρίς αναλογιστική μελέτη.

Η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου είναι γνωμοδοτική και όχι δεσμευτική για την κυβέρνηση, όπως άλλωστε ήταν και οι προηγούμενες αποφάσεις τους.

Η άποψή μας;
Δηλαδή ΟΛΕΣ οι άλλες μειώσεις που βγήκαν Συνταγματικές, ήταν και ... τέτοιες;;;;
Ε ;;;

Αυτό το ... ρημάδι το ... πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης και δεν ... συμμαζεύεται, έχει να κάνει με ή χωρίς ... αναλογιστική μελέτη;;;
Έτσι και την ... κάνεις αυτή τη ... μελέτη, όλα μέλι γάλα;;;
Ε;;;

Φυσικά και σε ότι αφορά βάρβαρα μέτρα σε βάρος των λαών, οι αποφάσεις είναι ... γνωμοδοτικές!!!
Νισάφι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...