13 Μαΐ 2017

Τσίπρας ο μέγας ... οδοντίατρος!




Παρατηρείστε πολύ προσεκτικά την παραπάνω φωτό.
Δεν σας φαίνεται ότι ο μεσιές Αλέξης Τσίπρας, τους κοιτάει στα ... δόντια;

Σαν να θέλει να τους ... ξεδοντιάσει;;;

Σαν σε ... προπόνηση;;;

Ρωτάει ο δημοσιογραφίσκος των "Παραπολιτικών", τον Δ. Κουτσούμπα.
(μέρος της ερώτησης)

-- Ο Α. Τσίπρας πολλές φορές στη Βουλή έχει υποστηρίξει ότι επί των ημερών του «ξεδοντιάστηκε» τη διαπλοκή και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο κόσμος. Συμφωνείτε;

Η απάντηση:
(μέρος της)


-- Ο κ. Τσίπρας ούτε το σάπιο σύστημα «ξεδόντιασε», ούτε τη διαπλοκή πρόκειται να «ξεδοντιάσει».
Μάλιστα έχει επιδοθεί σε ... εργασίες αποκατάστασης των ... οδοντοστοιχιών της διαπλοκής, εξασφάλισης νέας ... μασέλας, για να συνεχιστεί το μεγάλο φαγοπότι.
Μάλιστα και επί των ημερών του, η διαπλοκή ξεπερνά εκπροσώπους του εγχώριου κεφαλαίου επεκτείνεται κυρίως σε τμήματα του κεφαλαίου άλλων κρατών, αμερικάνικων, γερμανικών, ρωσικών, γαλλικών, κινέζικων, βρετανικών και πάει λέγοντας!

Τώρα, λέτε ο δημοσιογραφίσκος - μαζί με αυτόν και άλλοι - να είδε την παραπάνω φωτό, τον μεσιέ Αλέξη Τσίπρα να κοιτάει με αυτόν τον τρόπο και νόμισε ότι πρόκειται να ... ξεδοντιάσει την διαπλοκή;;;

Αλλά και ο ταβάριτς Δ. Κουτσούμπας, να κάθεται στα ... καλά καθούμενα, να μιλάει για ... οδοντοστοιχίες και ... μασέλες, μπας και ξέρει κάτι;;;
Μήπως το νέο ... επάγγελμα του μεσιέ Αλέξη να είναι ... οδοντίατρος;;;
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...