22 Μαΐ 2017

Ο μεσιές Αλέξης ... απειλεί!

 


Θυμάστε αγαπητοί αναγνώστες πόσο καλά λόγια είπε πριν λίγες μέρες ο μεσιές Αλέξης Τσίπρας για τον ... φίλο του τον Σόϊμπλε;

Τώρα, θα μου πείτε, εδώ είπε καλά λόγια για την ... go back Μέρκελ, στον μεσιέ ... Σοϊμπλάκο θα κόλαγε;

Έλα ντε ...

Έτσι είναι !

Όμως, τώρα, τα πράγματα άλλαξαν!

Βλέπετε ο Αλέξης, παραμύθιασε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ότι δήθεν θα βρεθεί λύση στο ... χρέος!

Με αυτές τις ... χάντρες, τα ... φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τους έπεισε και ψήφισαν το 4ο Μνημόνιο - και ... λίγο από το 5ο!

Όμως, ο μεσιές Σόϊμπλε δεν του κάνει το χατήρι και στο σημερινό λεγόμενο Γιούρογκρουπ, δεν έχει σκοπό να "περάσει" την παραμικρή νύξη για το χρέος!

Εξ αιτίας αυτού, διάφορες ... φήμες, αυτό που λέμε "κατευθυνόμενη ... ράδιο - αρβύλα", φέρουν τον μεσιέ πρωθυπουργό μας και αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, να απειλεί ότι θα ... παραιτηθεί!

Θα παραιτηθεί και θα προκυρήξει εκλογές!!!

Η προσφυγή στις κάλπες, όπως είναι φυσικό, έχει φέρει ... αγαλλίαση στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, που βλέπει το σημερινό Γιούρογκρουπ  ως ... μάννα εξ ουρανού, ή μάλλον ως μάννα εξ ... Γερμανίας!

Για να δούμε ... τελικά ... θα "πιάσει" η μπλοφα Τσίπρα και θα έχουμε τον Ιούνιο εκλογές ή θα δούμε κάποια δήθεν ανακοίνωση για το χρέος!

Σε κάθε περίπτωση, ο λαός μας, να μην περιμένει την παραμικρή θετική εξέλιξη για τον ίδιο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...