12 Μαΐ 2017

Τι σου είναι αυτό το ... περιθώριο!

Διαβάζω ...

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, στο περιθώριο της συνόδου θα συναντηθεί με το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τσινπίνγκ, τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον πρωθυπουργό της Κίνας Λι Κετσιάνγκ.

Σημ.: Μιλάμε για την σύνοδο στην Κίνα, την λεγόμενη Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργανώνει η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και που αφορά επενδυτικά σχέδια και έργα για τη σύνδεση της Κίνας με την Ευρώπη.

Τελικά, ισχύουν τα:
α. Από συναντήσεις καλά πάμε!
β. Έξω, καλά πάμε!
Φυσικά, τα γνωστά μας παπαγαλάκια, τι έχουν να ψελίσουν δεν λέγεται!

Το σίγουρο είναι, ότι ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι, όλοι μας γενικά, ΔΕΝ έχουμε να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ το θετικό από τέτοιες "επισκέψεις" και "συναντήσεις" του μεσιέ Αλέξη Τσίπρα!

Γκέγκε ;
 
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...