11 Μαΐ 2017

Καραμπινάτο Τέταρτο Μνημόνιο !

 
  
Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της συμφωνίας κυβέρνησης - κουαρτέτου αναφέρει τα εξής:





«Η κυβέρνηση προχωρά σε μια νέα αντιλαϊκή συμφωνία, πρόκειται όχι απλά για ένα 4ο μνημόνιο, είναι "μνημόνιο εις την τετάρτη", καραμπινάτο μνημόνιο. 

Εκτός των άλλων άμεσα προβλέπει περικοπές κι αυτό δεν πρέπει καθόλου να το υποτιμήσει ο ελληνικός λαός, συμμετέχοντας ενεργά στο κίνημα και στην απεργιακή κινητοποίηση στις 17 του Μάη.

Περικοπές που ξεκινάνε από φέτος και στα επιδόματα ανεργίας και στα οικογενειακά επιδόματα και περικοπές στη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, αλλά και περικοπές σε άλλα ζητήματα, όπως είναι η θέρμανση.

Απ’ αυτή τη σκοπιά το θράσος του κ. Τσίπρα είναι μεγάλο, την ίδια στιγμή που φέρνει τόσο σκληρά μέτρα, που ξεκινάνε από σήμερα και προστίθενται σε όλα τα προηγούμενα, να μιλά για "αντίμετρα" και για τη "μεγάλη νίκη" που πέτυχε η κυβέρνησή του με το κουαρτέτο».
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...