14 Μαΐ 2017

Ωχ! Πάλι τα ίδια!


Ωχ !
Τι έχουμε να ακούσουμε και να δούμε πάλι!
Από τα παπαγαλάκια βεβαίως βεβαίως!

Η Διοίκηση Ειρηνικού (USPACOM) των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων επιβεβαίωσε ότι η ΛΔ Κορέας εκτόξευσε έναν πύραυλο από πεδίο δοκιμών κοντά στην Κουσόνγκ, τόνισε πάντως ότι η πτήση αυτού του πυραύλου δεν αφήνει να εννοηθεί πως επρόκειτο για ένα διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο.

Η εκτόξευση έγινε αντιληπτή περί τις 10:30 ώρα Χαβάης και ο πύραυλος έπεσε στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, αναφέρει ανακοίνωση των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Ο πύραυλος αυτός εκτοξεύθηκε από μια βάση του στρατού της ΛΔ Κορέας στην Κουσόνγκ, στην επαρχία Βόρεια Πιονγκάν, περί τις 05:30 τοπική ώρα (23:30 ώρα Ελλάδας) και διένυσε απόσταση 700 χιλιομέτρων, ανέφερε ανώτερος αξιωματικός του νοτιοκορεάτικου στρατού σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Και, ενώ συμβαίνουν αυτά, έχουμε και τον μυστήριο τύπο, τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε να ... καταδιάζει την εκτόξευση, χαρακτηρίζοντάς την (την ... εκτόξευση ντε) ως  «εντελώς απαράδεκτη»!!!

Πολύ τη ... μάλωσε την ... εκτόξευση!
Της ... άλλαξε τα ... φώτα!
Της έκανε τα ... μούτρα ... κρέας τώρα της ... εκτόξευσης!

Λέτε να ... θυμώσει;;;
Να μην ... ξαναγίνει;;;

Ρε, δούλεμα που μας κάνουν!

υ.γ.: Αν και εκεί ... δίπλα, ο μεσιές Αλέξης, δεν έμαθα πως ... αντέδρασε! Όμως, δεν θα ... αντέδρασε;;; Λέω ...


 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...