4 Ιουν 2017

Για να ξέρουμε τι γίνεται

«Ρύθμιση του χρέους σημαίνει επίθεση διαρκείας στο λαό» τόνισε μεταξύ άλλων η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε παρέμβασή της σε τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου.

Όπως είπε η διευθέτηση του χρέους δεν θα φέρει τίποτα θετικό για τους εργαζόμενους, καθώς ούτε κάποιος από τους μνημονιακούς νόμους θα καταργηθεί ούτε οι μισθοί και οι συντάξεις θα αυξηθούν.

Αναφερόμενη στις πολυδιαφημισμένες επενδύσεις, σημείωσε ότι τα όποια επενδυτικά σχέδια προϋποθέτουν τα «αποκαΐδια» των εργατικών κατακτήσεων και έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τουρισμό, όπου οι επιχειρηματίες θησαυρίζουν ενώ οι εργαζόμενοι δουλεύουν ακατάπαυστα για «ψίχουλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...