18 Ιουν 2017

Μια αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη πρωτοβουλία


 Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του πρώτου τεύχους

 
Ένα αξιόλογο περιοδικό ξεκινάει το ταξίδι του

Με πολύ πλούσια ύλη και ιδιαίτερα φροντισμένο στήσιμο στις σελίδες του, ξεκινάει το ταξίδι του το περιοδικό που έφτιαξε η Διατμηματική Επιτροπή του ΚΚΕ για τη δουλειά στις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας.

Το περιοδικό κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και η θεματολογία του είναι στο μεγαλύτερό της μέρος αφιερωμένη στο 26ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ και στις δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της κατασκήνωσης για τα παιδιά.

Ετσι, στις σελίδες του οι μικροί αναγνώστες μπορούν να βρουν μια φωτογραφική αναδρομή στις παιδικές κατασκηνώσεις από προηγούμενα Διήμερα, σελίδες γνωριμίας με την πόλη των Ιωαννίνων και αξιοθέατά της όπως το σπήλαιο του Περάματος, γνωριμία με τον Πικάσο και την Γκουέρνικα, σελίδες που μιλούν στα παιδιά με απλά λόγια για τον πόλεμο και την προσφυγιά, ιστορίες από την ΟΚΝΕ, αλλά και προτάσεις για βιβλία και τραγούδια, ένα κόμικ, ένα διήγημα, έξυπνες ιδέες για παιχνίδια στην παραλία, για χειροτεχνίες και πολλούς γρίφους και σπαζοκεφαλιές.

Κι επειδή το έντυπο αυτό επιδιώκει να παίρνει τη γνώμη των αναγνωστών του για όλα, το πρώτο αυτό τεύχος ζητά από τους μικρούς του φίλους να σκεφτούν και να του στείλουν τις ιδέες τους ακόμα και για το πώς θα ονομαστεί, προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...